Пішла з життя «найбажаніша жінка» Голлівуду

За роль Констанції Бонасьє у кінострічці «Три мушкетери» акторці виручили «Золотий глобус»
фото з відкритих джерел

У 70-х роках минулого століття Ракель Уелч була головним секс-символом Америки

 

Американська актриса та секс-символ Ракель Уелч пішла з життя на 83-му році життя. Про це повідомляє Reuters з посиланням на родину артистки. За їхніми словами, Уелч померла після нетривалої хвороби.

Ракель Уелч здобула широку популярність завдяки ролям у фільмах «Фантастична подорож» та «Мільйон років до нашої ери», знятих у 1966 році. За роль Констанції Бонасьє у кінострічці «Три мушкетери» акторці виручили «Золотий глобус» як найкращій актрисі комедії чи мюзиклу.

Ефектна зовнішність і слава привели актрису в 1970-х роках на обкладинки Playboy, який у свою чергу назвав Уелч «найбажанішою жінкою 1970-х».

Американська актриса побічно стала причетною до одного з найкращих фільмів в історії. Постер із зображенням Уелч закривав дірку у стіні камери, через яку герой Тіма Робінса здійснив знамениту «Втечу із Шоушенка». Вибір творців картини впав на неї невипадково – у 70-х роках минулого століття Ракель Уелч була головним секс-символом Америки, і подібні постери висіли на стінах у спальнях мільйонів хлопців.

Читайте також: Скандальний балерун Полунін, який народився та виріс в Херсоні, назвав Путіна «ангелом»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: