У зірки гурту Duran Duran виявили рак четвертої стадії

Тейлор розповів про подробиці свого діагнозу
фото з відкритих джерел

Через смертельну хворобу гітарист не зміг бути присутнім на церемонії введення до Зали слави рок-н-ролу в Лос-Анджелесі

У 61-річного гітариста колективу Duran Duran діагностовано четверту стадію раку. Інформацію про захворювання артиста Енді Тейлора повідомили закордонні ЗМІ.

Сам Тейлор розповів про подробиці свого діагнозу. За словами музиканта, лікарі виявили у нього «метастатичний рак передміхурової залози четвертої стадії» ще кілька років тому. Через смертельну хворобу гітарист не зміг бути присутнім на церемонії введення до Зали слави рок-н-ролу в Лос-Анджелесі.

Колега з Duran Duran, співак Саймон Ле Бон, зачитав звернення Тейлора зі сцени. У заяві йшлось, що хворий музикант шкодує, що не може бути разом зі своїм колективом, який возз’єднався вперше повним складом за 17 років. «Я часто сумнівався, що цей день настане. Я дуже радий, що побачу цей день… Мій нинішній стан не становить безпосередньої загрози для життя, проте ліків немає», – розповів Енді Тейлор.

Енді Тейлор виступав у колективі з 1980 року, але через п'ять років пішов із групи та зайнявся короткостроковим проектом разом з іншими учасниками складу. До початку 90-х Тейлор випустив два сольні альбоми. У 2001 та 2006 роках Енді знову повертався до Duran Duran.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: