Король Чарльз ІІІ довів молодшого брата до сліз

фото з відкритих джерел

Принц Ендрю не повернеться до звичайного життя

Про неприязнь принца Чарльза до молодшого брата – принца Ендрю преса говорила ще задовго до смерті королеви Єлизавети. Спадкоємець престолу звільнив молодшого брата з усіх державних посад, позбавивши при цьому герцога Йоркського як роботи, а й почесних військових звань. І це було лише початком.

Видання Daily Mail повідомило, що нещодавно король обговорив із опальним принцом його майбутнє при дворі. За інформацією таблоїду, розмова з Його Величністю була «емоційною і напруженою», а після розмови Ендрю виглядав «заплаканим» та «спустошеним». Зважаючи на все, надії герцога Йоркського повернутися до суспільного життя були зруйновані, хоча він вважає, що «як і раніше має цінність» як працюючий член королівської родини.

Нагадаємо, неприємності у принца Ендрю почалися, коли американка Вірджинія Джуффре подала на нього до суду, стверджуючи, що він вступав з нею у статеву близькість у 2001 році, коли дівчині було 17 років. Ендрю був тісно пов'язаний із мільярдером-педофілом Джеффрі Епштейном. За словами Вірджинії Робертс, яка звинувачує принца в сексуальному насильстві, засуджений злочинець дружив із сином Єлизавети II багато років. Джуффре звинувачувала Епштейна в тому, що він здавав її в сексуальну «оренду» впливовим людям, своїм друзям та діловим партнерам, включаючи принца Ендрю. Пізніше принцу та Вірджинії вдалося досягти мирної угоди. Однак старший брат упевнений, що Ендрю ніколи не перестане асоціюватись із цим скандалом.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: