Секрет сяючої шкіри. Експерти розповіли про раціон харчування королеви Камілли

Королева Камілла
фото: Express

Королева Камілла відмовляється від будь-яких дієт і вважає за краще обирати здорове, збалансоване та органічне харчування

У свої 76 років, королева Камілла, дружина короля Чарльза перебуває в чудовій формі. Вона випромінює енергію, оскільки обсяг її обов'язків зріс після коронації Чарльза III.

Королева розділяє звички харчування зі своїм чоловіком, королем Чарльзом. Обоє дотримуються збалансованого харчування і вживають органічні продукти, адже тема органічної їжі цікавила короля протягом чи не півстоліття. Про це інформує Express.

Королева Камілла відмовляється від будь-яких дієт і вважає за краще обирати здорове, збалансоване та органічне харчування.

Дружина короля віддає перевагу ситному білковому сніданку, де головною стравою є яйця. Відомо, що король Чарльз і королева Камілла пристрасно люблять яйця. У своєму будинку в Глостерширі, в будинку Хігфров, королівське подружжя тримає англійських курей Орпінгтон, які несуть великі яйця коричневого кольору.

Улюбленою стравою на сніданок для королеви Камілли є запечені яйця з сиром. Вони прикрашені зеленню та забезпечують велику дозу білка. Цікаво, що таємниця їхньої величності у відданості поживному сніданку також полягає в тому, що пара часто пропускає обід через королівські обов'язки.

Зокрема на столі нової королеви та короля часто зустрічаються овочі та фрукти. Всі ці продукти вирощуються в їхньому маєтку в Сандрінгемі завдяки органічному землеробству. У інтерв'ю для видання "Світ садівників" у 2021 році, вона поділилася своєю любов'ю до приготування з сезонних інгредієнтів, а також до того, щоб їх було багато. Нова королева відзначила, що часто готує страви з листяної капусти, броколі, моркви і кабачків.

Король і королева віддають перевагу твердому сиру та стравам з молочних продуктів, які щоденно входять до їхнього раціону. Зауваживши це, дієтолог Деніел Герман підкреслює, що молочні продукти багаті на кальцій, особливо важливий для осіб старше 70 років, як Камілла. Також це відмінне джерело вітаміну D, який є життєво важливим для організму, що старіє. Інше обґрунтування вибору молочних продуктів для королеви Камілли полягає у ймовірності спадкового ризику – її мати страждала від остеопорозу, хвороби, що зумовлює ламкість кісток.

Крім того, серед улюблених страв нової королеви є запечена квасоля, рибні страви і страви з грибів, зокрема печериць, які їх величності з задоволенням збирають на території заміських королівських маєтків, зокрема в Балморалі, де вони проводять свою літню відпустку.

Раніше повідомлялося, що тривалий період акцентували на тому, що 10 тисяч на день є своєрідною «магічною» межею для підтримання форми та здоров'я. Але нове дослідження вказує на те, що навіть менше - 5 тисяч кроків, може бути достатнім для досягнення позитивних результатів

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: