Історичний магазин у Барселоні ввів плату для туристів: чим це зумовлено

Історичний гастроном Colmado Múrria в Барселоні
фото: The Independent

Гастроном в стилі модерн, який вперше відкрився в 1898 році, є одним з найвідоміших магазинів Барселони

Історичний гастроном Colmado Múrria в Барселоні ввів плату в розмірі 5 євро для туристів, які забивають магазин заради фото, але нічого не купують.

Гастроном в стилі модерн, який вперше відкрився в 1898 році, є одним з найвідоміших магазинів Барселони і продає високоякісні продукти харчування, в тому числі вишукане вино і крафтові м'ясо і сири, пише The Independent.

Його яскравий фасад, оригінальна стійка, меблі з червоного дерева, а також засклені вивіски і реклама 1920-х років роблять його привабливим для відвідувачів, які бажають сфотографувати його і зробити селфі, але нічого не купивши.

 Відзначається, що спочатку співробітники гастроному просто пожартували, що вони повинні почати стягувати плату з людей, які заходять в магазин тільки для того, щоб помилуватися його інтер'єром, не збираючись витрачати гроші. Тепер цей жарт став реальністю, після того, як керівництво повісило табличку: «Зайдіть (всередину) просто подивитися за 5 євро з людини, дякуємо».

За словами менеджера магазину Тоні Меріно, хоча вони ще не брали ні з кого грошей, після цього оголошення кількість людей, які приходять просто для того, щоб зробити селфі, різко скоротилася.

Раніше повідомлялося, що український мультфільм «Мавка. Лісова пісня», створений за мотивами твору Лесі Українки, нелегально розмістили на піратських сайтах із російською озвучкою, а також продають DVD-версію в Києві. 

Також путініст Басков, який обіцяв платити за кожен підбитий танк ЗСУ, заробляє у країнах НАТО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: