Премʼєр Британії разом з дружиною та доньками відвідав премʼєру фільму «Барбі»

Ріші Сунак з родиною
фото: Instagram

Британський політик, зауважив, що він з родиною вирішили переглянути фільм «Оппенгеймер» пізніше

43-річний прем'єр-міністр Великобританії Ріші Сунак разом з дружиною та доньками відвідав прем'єру фільму «Барбі». Він поділився цією подією у своїх соціальних мережах.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Rishi Sunak (@rishisunakmp)

«Родинне голосування було однозначним... Барбі була першим вибором для сьогоднішнього #barbenheimer», - підписав фото британський політик, зауважуючи, що вони вирішили переглянути фільм «Оппенгеймер» пізніше.

Сім'я Сунака добре підготувалася до відвідування кіно. Для перегляду картини Грети Гервіг Крішна та Анушка обрали рожеві футболки, а дружина прем'єр-міністра, Акшата Мурті, представила насичено-рожеву сорочку, яку поєднала з джинсовою спідницею. Візуально їхній вибір підкреслив колір та атмосферу цього захоплюючого моменту на сімейному кінопоказі.

Нагадаємо, що разом із колегами по стрічці Роббі днями позувала для фото у Беверлі-Хіллз. Акторка вбралася у рожеву коротеньку сукню у цяточку, яку доповнила жовтою сумочкою та білими човниками. Окремим кадром Марго сфотографувалася з виконавцем ролі Кена Раяном Гослінгом.

До того ж Марго Роббі, звичайно ж, була ідеальною Барбі, з'явившись на рожевій килимовій доріжці на лондонській прем'єрі фільму в кінотеатрі Cineworld Leicester Square. 

Також у відомому кінофільмі «Барбі» з'явився костюм від українського бренду. Актриса Ісса Рей, яка зіграла президента «Барбіленду», в одній зі сцен приміряла стильний піжамний костюм. 

Читайте також: «Барбі» набирає популярності: цікаві факти про кінофільм

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: