Померла королева Великобританії Єлизавета ІІ

Чоловік Єлизавети II, герцог Единбурзький Філіп, помер у квітні 2021 року у віці 99 років

Померла королева Великобританії Єлизавета ІІ, повідомив Букінгемський палац. Їй було 96 років.

Єлизавета II «мирно померла» вдень 8 вересня у шотландській резиденції королівської родини – замку Балморал, йдеться у повідомленні палацу. Королем Великобританії став її син Чарльз. Він та його дружина, нині королева-консорт Камілла залишаться в Балморалі, а завтра повернуться до Лондона. 

Нагадаємо, сьогодні Букінгемський палац опублікував офіційне повідомлення про те, що лікарі стурбовані станом здоров’я королеви Єлизавети. Їй рекомендовано перебувати під контролем медиків.

«Главком» писав, що вчора у шотландській резиденції королеви Єлизавети відбулася аудієнція з новою прем'єр-міністеркою Великої Британії Ліз Трасс, яка стала 15-ю главою держави, яку формально затвердила Єлизавета II за 70 років перебування на британському престолі. Фото зустрічі опубліковано на офіційному акаунті королеви у соціальних мережах. І ці світлини викликали хвилю стурбованості щодо здоров’я королеви Єлизавети. Під час традиційного потискання рук, яким обмінялися королева і прем'єр-міністерка, на тильній стороні долоні 96-річного монарха чітко видно широкий синець темно-синього кольору, пише New York Post. На зустрічі з Ліз Трас королева також пересувалася за допомогою тростини.

Чоловік Єлизавети II, герцог Единбурзький Філіп, помер у квітні 2021 року у віці 99 років.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: