Блогер Маремуха, що практикує з чоловіком секс утрьох, народила первістка

Вікторія Маремуха
фото з відкритих джерел

Вікторія Маремуха живе у відкритому шлюбі

Популярна блогерка та актриса комедії «Любов і блогери» Вікторія Маремуха вперше стала мамою. Блогерша народила сина. Радісною подією артистка поділилася в Інстаграм, опублікувавши перші світлини з новонародженим.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Victoria Mare (@vicky_mare)

«Відчуваємо себе неймовірно щасливими! Пологи були ідеальними! Народжувати вдома було моїм ліпшим рішенням! Дякуємо всім за підтримку та привітання, ми відпочиваємо! До завтра», – зазначила Віка.

Телеведуча і модель (прославилася участі у проекті «Супермодель по-українськи») Вікторія Маремуха, яка в інтерв'ю зізнавалася, що дозволяє собі та чоловікові (одружена з французьким криптобізнесменом Луї) захоплення на стороні, а також практикує секс утрьох, оголосила про вагітність в квітні. Віка та Луї разом понад три роки.

Вікторія зізнавалася в інтерв'ю, що у неї був груповий секс із чоловіком та однією дівчиною: «Так склалося – ми разом відпочивали». Маремуха зізнається, що зраджувала своїм чоловікам, бо «дуже волелюбна». «Коли я почала говорити у своїй соцмережі, що живу з чоловіком у відкритому шлюбі, навіть у гостьовому шлюбі, мене багато хто підтримав, – продовжує Вікторія. – Ми з чоловіком це називаємо: відпочити. Він мені каже: Ти не будеш проти, якщо я сьогодні відпочину? - Без проблем. Люди один одному не належать. Ми вільні».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: