Королівська родина терміново прямує до будинку королеви Єлизавети: що сталося

Королева Єлизавета ІІ
фото з відкритих джерел

Букінгемський палац опублікував офіційне повідомлення про те, що лікарі стурбовані станом здоров’я королеви

Принц Чарльз, принц Вільям, принц Ендрю та принцеса Анна їдуть до Балморалу після повідомлення Букінгемського палацу про погане самопочуття королеви, пише Daily Mail.

Нагадаємо, сьогодні Букінгемський палац опублікував офіційне повідомлення про те, що лікарі стурбовані станом здоров’я королеви Єлизавети. Їй рекомендовано перебувати під контролем медиків.

«Главком» писав, що вчора у шотландській резиденції королеви Єлизавети відбулася аудієнція з новою прем'єр-міністеркою Великої Британії Ліз Трасс, яка стала 15-ю главою держави, яку формально затвердила Єлизавета II за 70 років перебування на британському престолі. Фото зустрічі опубліковано на офіційному акаунті королеви у соціальних мережах. І ці свытлини викликали хвилю стурбованості щодо здоров’я королеви Єлизавети. Під час традиційного потискання рук, яким обмінялися королева і прем'єр-міністерка, на тильній стороні долоні 96-річного монарха чітко видно широкий синець темно-синього кольору, пише New York Post. На зустрічі з Ліз Трас королева також пересувалася за допомогою тростини.

Сьогодні Ліз Трасс опублікувала в Twitter повідомлення, в якому висловилася від імені британців, написавши, що всі стурбовані тривожними повідомленнями з королівського палацу. «Уся країна глибоко стурбована новинами з Букінгемського палацу, які ми отримали в обідню перерву. Мої думки – і думки людей по всьому Сполученому Королівству – зараз з Її Величністю Королевою та її сім'єю», – написала вона.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: