Помер 28-річний брат колишньої нареченої Кличка

Хайден з братом
фото з відкритих джерел

Дженсен Панеттьєрі, як і його старша сестра, був кіноактором

Американський актор та молодший брат Хайден Панеттьєрі Дженсен помер на 29-му році життя. Причина смерті наразі невідома. Поліція розпочала розслідування у цій справі. Про це повідомляє CNN.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Jansen Rane Panettiere (@jrpanettiere)

Дженсен Панеттьєрі відомий за ролями в серіалах «Герої» та «Нешвілл». Також він з'являвся в серіалах «Ходячі мерці», «Особливо тяжкі злочини» та «Як високо 2». Крім цього, також працював актором озвучування телешоу та серіалів. Серед його робіт – озвучення мультфільму «Льодовиковий період: Континентальний дрейф».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Jansen Rane Panettiere (@jrpanettiere)

«Останнім часом він мав важкі часи з кар'єрою. Він розривався на кілька напрямків. Хайден просто невтішна. Він був її єдиним братом та найкращим другом. Він був таким хорошим хлопцем, але все життя ходив краєм», – зазначає видання.

Дженсен вивчав економіку у приватному університеті Друрі у 2016 році, де здобув ступінь бакалавра. Крім роботи у кіноіндустрії Панеттьєрі-молодший писав картини.

Володимир Кличко та Хайден Панеттьєрі були парою дев'ять років, однак не стали подружжям навіть після народження спільної дитини. Раніше «Главком» писав, що Хайден Панеттьєрі у відвертому інтерв'ю американському журналу People розповіла, чому її дочка в чотири роки переїхала жити до тата Володимира Кличка в Україну. Зараз Каї вісім років і вона перебуває під опікою батька.

Читайте також: Раптово стало погано. 73-річного Річарда Гіра екстрено госпіталізували

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: