Скандал з принцом Гаррі: британська поліція розшукує його двійника

Британці пишуть про двійника принца: З'явилися рідкісні кадри Гаррі без Меган
фото з відкритих джерел

Правоохоронці оприлюднили запис, на якому зображено чоловіка дуже схожого на британського принца

Британський принц Гаррі втягнули у скандал не з його волі. У центрі уваги опинився двійник герцога Сассекського, який вкрав на вулиці дизайнерську сумку з машини та втік. Тепер поліція розшукує чоловіка, який схожий на молодшого сина короля Чарльза ІІІ.

Правоохоронні органи Хартфордшира оприлюднили запис із камери відеоспостереження, на якому зображено чоловіка з рудою бородою. «Ми опублікували зображення людини, яку хотіли б впізнати після крадіжки у Вотфорді. У період з 20:30 по 23:15 у п'ятницю, 10 березня, було зламано автомобіль, розбито заднє скло та вкрадено сумку Louis Vuitton, в якій знаходилися Macbook, навушники Apple та жорсткий диск», – йдеться у заяві поліції у соцмережах.

Допис швидко став вірусним після того, як користувачі соціальних мереж почали вказувати на разючу схожість передбачуваного викрадача із герцогом Сассекським. «З'явилися рідкісні кадри Гаррі без Меган», «Вау, Гаррі дійсно досяг нового мінімуму», «Ого, це ж син нашого короля», – написали користувачі.

Раніше «Главком» писав, що журналісти дізналися, звідки у короля Чарльза нечувані статки: майже вдвічі більші, ніж у його матері.

Читайте також: Після скандальних заяв Алека Болдвіна про батьків застреленої українки, відновили зйомки його фільму

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: