Королівська дієта. Від якого продукту відмовилася Кейт заради ідеальної фігури

Кетрін уникає молоко у будь-яких його проявах
фото з відкритих джерел

Герцогиня повністю виключила одну категорію продуктів зі схеми харчування

Знаменита представниця британського королівського дому Кейт Міддлтон скинула вагу після всіх трьох вагітностей у рекордно короткі терміни не лише завдяки гарній генетиці, але й жорсткій дієті та чіткому порядку дня. Є ціла категорія продуктів, які Кейт виключила зі свого раціону, щоб залишатися стрункою. Це молоко і всі різновиди страв, що можна з нього приготувати.

Кетрін уникає молоко у будь-яких його проявах. Натомість герцогиня п'є коктейлі на основі суперфудів, ягід та зелені. За одним із повідомлень ЗМІ, Кейт «вранці і вдень п'є коктейлі, що містять спіруліну, капусту, матчі (порошок зеленого чаю дрібного помелу), шпинат, салат, кінзу та чорницю». У Daily Mail згадують, що герцогиня змішує ягоди з мигдальним молоком, що і становить її полуденик, хоча смак мигдального молока окремо їй не подобається.

Про те, що майбутня королева не любить ні коров'ячого, ні рослинного молока, стало відомо ще у січні 2018 року. Тоді принц Вільям зі своєю дружиною відвідали благодійне кафе, де Кейт несподівано відреагувала на запропонований напій, підтвердивши, що навіть замінники молока не входять до її меню.

Відомо, що в один період Кейт дотримувалася дієти Дюкана. Вона дозволяє вибирати з 72 продуктів на першій фазі програми, проте повністю забороняє вживання вуглеводів, навіть якщо вони містяться в овочах чи фруктах. Йдеться про період перед днем весілля принца Вільяма та Кейт Міддлтон. араз герцогиня не дотримується екстремальних дієт, спрямованих на втрату ваги, проте ретельно стежить за харчуванням, відмовляючи собі у багатьох стравах, особливо перед важливими заходами.

Читайте також: Тупий принц та дурна дружина. Меган Маркл з чоловіком потрапили до гучного скандалу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: