Співачка Адель відмовилася виступати на коронації Чарльза III: реакція короля

Про гастролі Адель у цей час нічого не відомо
Фото: Інстаграм Адель

Також виступати відмовився Ед Ширан

Британські виконавці Адель та Ед Ширан відмовилися виступати на коронації короля Чарльза ІІІ. Про це повідомляє Daily Mail. Видання пише, що король розчарований їхньою відмовою.

Коронація монарха відбудеться шостого травня цього року. Список артистів, яких хотіли би бачити на святковому концерті, складав сам король. Імовірно, причиною відмовитися від виступу став щільний графік артистів. При цьому у Ширана справді заплановано виступ у Техасі напередодні коронації, про гастролі Адель у цей час нічого не відомо.

Раніше стало відомо про те, що на коронації Чарльза III також може виступити гурт Spice Girls у повному складі. Вони не виступали разом із 2012 року: тоді Spice Girls вишли на сцену під час церемонії закриття Олімпіади. Вікторія Бекхем відмовлялася виступати з гуртом, посилаючись на велику зайнятість. Чи з'явиться дружина Бекхема на сцені цього разу, поки що не відомо.

Ще одне важливе питання, пов'язане з коронацією, яке в останній час обговорюється у ЗМІ,  – присутність на церемонії молодшого сина короля, принца Гаррі. Батько хоче, щоб Гаррі приїхав, а його старший брат Вільям – проти.

Читайте також: Організатори весілля сина Бекхема подали до суду на наречену

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: