Названо ім’я найбагатшої дитини в світі

Принцеса Шарлотта обскакала братів
фото з відкритих джерел

Як не дивно, це не принц Джордж, який одного разу стане британським королем

Згідно з дослідженням Electric Ride on Cars, які серйозно поринули у життя найбагатших дітей, серед Віндзорів найзаможнішим виявився зовсім не майбутній британський король. Звичайно, принц Джордж, принцеса Шарлотта і принц Луї зайняли високі місця у списку багатих малюків. Так, наприклад, молодша дитина Уельських принц Луї посів 13-те місце у рейтингу. Активи чотирирічного юнака було оцінено у суму близько 1 мільярда фунтів стерлінгів, виходячи з його майбутньої спадщини. Його старший брат принц Джордж зайняв друге місце. Активи дев'ятирічного майбутнього спадкоємця престолу були оцінені близько близько 2,4 мільярда фунтів стерлінгів.

Тим не менш, королівські шанувальники можуть бути шоковані дізнавшись, яка дитина вирвалася вперед і зайняла місце перед майбутнім королем. Це сестра принців – принцеса Шарлотта. Семирічна дівчинка виявилася найбагатшою дитиною у світі, згідно з рейтингом Electric Ride on Cars. Єдина дочка Вільяма і Кетрін може мати неймовірні 3 594 932 000 фунтів стерлінгів. При цьому примітно, що величезна цифра знизилася на 12 відсотків з 2021 року, але вона, як і раніше, залишається вищою в рейтингу багатства, ніж її старший брат.

Вся справа у культурі споживання. Як стверджує Electric Ride on Cars, ефект Кейт Міддлтон відіграє важливу роль. «Ефект Кейт» описує незаперечний вплив принцеси Уельської на публіку, особливо у сфері моди. Часто Кетрін одягає будь-який предмет одягу, і він розпродається за лічені хвилини. Тепер палац навмисно не публікує інформацію про бренди, якими користується принцеса, щоб не підтримувати ажіотаж. Тим не менш, марки все одно прагнуть відтворити стиль Кетрін, щоб покупці, що не належать до королівської родини, могли повторити її образ практично з будь-яким бюджетом.

Стосовно дочки Кейт, вже спостерігається так званий ефект Шарлотти, названий за аналогією з ефектом Кейт Міддлтон. І дочка тут легко може оминути матір.

Що стосується інших Віндзорів у списку, Арчі Маунтбеттен-Віндзор не потрапив у першу десятку, посівши 17-е місце серед найбагатших дітей з активами, оціненими в 32 мільйони фунтів стерлінгів. З титулованих осіб восьме місце в рейтингу посів Жак, наслідний принц Монако, який, ймовірно, має 817 мільйонів фунтів стерлінгів. Серед інших відомих імен, які потрапили до десятки найзаможніших спадкоємців, – 16-річна Сурі Круз, дочка Тома Круза та Кеті Холмс, 11-річна Блю Айві Картер, дочка Бейонсе та Джей-Зі, та 9-річна Норт Вест, дочка Каньє Веста та Кім Кардаш'ян.

Читайте також: Дівчина Бреда Пітта познайомилася з його дітьми та розлучається з чоловіком

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: