Тупий принц та дурна дружина. Меган Маркл з чоловіком потрапили до гучного скандалу

Головний герой серіалу називає мультяшних героїв «тупим принцом та його дурною дружиною»
фото з відкритих джерел

В американському культовому серіалі «Південний Парк» їх виставили посміховиськами

Принц Гаррі та Меган Маркл стали героями новому епізоду американського культового анімаційного серіалу «Південний Парк». Його автори присвятили Сассексам серію, іронічно назвавши їх «принцом та принцесою Канади». Підставою для цього став той факт, що представники королівської сім'ї спочатку вирушили до Канади після того, як залишили Великобританію. Сассекси стверджували і продовжують на цьому наполягати, що головною причиною їхнього рішення було бажання жити нормальним життям та захистити себе від постійної уваги ЗМІ.

Автори «Південного Парку» відправляють «принца та принцесу Канади» у їхньому гарячому прагненні до самотнього життя у «світовий тур конфіденційністю». В рамках цієї подорожі Меган Маркл та принц Гаррі відвідують Нью-Йорк, Делі, Париж та інші міста. При цьому носять із собою плакати «Ми хочемо конфіденційності!» і «Досить дивитися на нас!». Головний герой Стен називає мультяшних героїв «тупим принцом та його дурною дружиною».

З цими плакатами подружжя приходить на популярне телешоу рекламувати мемуари принца. У мультику книга називається «Ваааа!», що відповідає дитячому скигленню без причини. Принцеса не дає принцу і двох слів сказати, що весь час його перебиває і намагається відповідати на запитання ведучого замість чоловіка.

Вже відома і реакція Меган Маркл та принца Гаррі на випуск «Південного Парку». В оточенні герцогині Сассекської заявили, що вона вважала сатиру на свою адресу огидною. Останні кілька днів вона була засмучена тим, як вони з Гаррі зображені в епізоді. Її дратує «Південний парк» і вона відмовляється все це дивитися», – повідомив інсайдер.

Королівський коментатор Ніл Шон заявив, що адвокати Гаррі та Меган вже зацікавилися скандальним епізодом та готові відстоювати інтереси своїх клієнтів у суді: «Згідно з джерелами, близькими до екс-членів королівської сім'ї, це може мати юридичні наслідки».

Читайте також: Блогер дотепно переозвучив Байдена на зустрічі з українськими політиками (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: