Скандальний син Рода Стюарта випадково одружився

Музикант з сином та невісткою
фото з відкритих джерел

Нащадок не раз завдавав клопоту легендарному батьку своєю буйною вдачею

Син культового музиканта Рода Стюарта шокував свою сім'ю, оголосивши, що випадково одружився. Обраницею Шона Стюарта стала телепродюсер Джоді Вайнтрауб. Син 78-річного британського музиканта не раз завдавав йому клопоту своєю буйною вдачею. Цього разу Шон знову здивував легендарного батька, коли оголосив про те, що зв'язав себе спонтанним шлюбом у Лас-Вегасі.

Шон нещодавно відновився після жахливої аварії і вирішив відсвяткувати це. Компанію йому склала Джоді Вайнтрауб. Під час романтичної вечері Стюарт зробив їй пропозицію, через кілька годин пара оформила шлюб. Церемонія відбулася в маленькій церкві на заході штату Невади. Шон і Джоді постали у звичайному одязі, який цього дня одягли з ранку – наречений у джинсах та светрі YSL, наречена у чорному комбінезоні.

Пара довгий час приховувала роман навіть від близьких. Відомо, що Стюарт і Вайнтрауб знайомі з підліткового віку, вони періодично підтримували зв'язок. Джоді – дочка покійного голлівудського продюсера Джеррі Вайнтрауба, має п'ятирічного сина від першого шлюбу. «Вони обоє зі знаменитих родин, тому добре розуміють один одного», – розповів інсайдер.

Після того, як Шон зробив пропозицію коханої, він зателефонував мамі, але та не повірила, що він говорить серйозно. «Після відправки фотографій із церемонії Алана навіть розплакалася, Род теж дуже радий був почути цю новину», – цитує Daily Mail джерело.

Після повернення з відпустки наречені влаштували сімейну вечерю в ресторані. Мама Шона оприлюднила фото подружжя: «Вітаю мого хлопчика Шона та його прекрасну Джоді, які здивували нас усіх спонтанним весіллям у Лас-Вегасі. Я така щаслива за вас обох!».

У сина Рода Стюарта не раз виникали проблеми із законом – його затримували за водіння у нетверезому вигляді, за бійки та напади. Довгі роки представник зіркової династії боровся із залежністю від алкоголю та наркотиків. Шон заявив, що з 2015 року веде тверезий спосіб життя і отримує від цього неймовірну насолоду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: