Святослав Вакарчук заспівав прямо на Антонівському мосту в Херсоні

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Фронтмен гурту «Океан Ельзи» побував на об’єкті, вихід на який суворо заборонений

Лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук на своїй сторінці у Інстаграм виклав відео свого виступу на Антонівському мосту в Херсоні, який щодня обстрілюється ворогом. Знаходитися там строго заборонено, однак для виконавця зробили виключення та знайшли більш-менше безпечне місце на об’єкті.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Святослав Вакарчук (@sviatoslav.vakarchuk)

Співак влаштував імпровізований виступ і під гітару заспівав один зі своїх хітів, пісню «Човен». Святослав написав в Інстаграм, що невипадково обрав саме цю пісню, адже зараз вона має символічне значення: «Херсон. Антонівський міст сьогодні. Той, який з'єднує правий та лівий берег нашої країни. Той, який зруйнували російські окупанти, але вони ніколи не зруйнують єдність України! Ми разом і об'єднані міцною силою нашої любові до рідної землі. Антонівський міст сьогодні прострілюється окупантами, вихід на нього суворо заборонено, та символічно і важливо було саме тут заспівати нашу пісню «Човен», – поділився Вакарчук.

«Україна єдина і з правого, і з лівого берега. Ми переможемо та звільнимо всі українські землі», – додав музикант після виконання пісні.

Читайте також: На зйомках української воєнної драми проігнорували російську традицію розбивати тарілку

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: