Голлівудська зірка Х'ю Джекман, який переміг рак, знову заговорив про хворобу

Джекман переніс близько шести операцій за три роки лікування
фото з відкритих джерел

Вперше хворобу було виявлено у актора у 2013 році

Австралійський актор Х'ю Джекман (відомий широкому загалу у ролі супергероя-мутанта Росомахи в серії фільмів «Люди Ікс») розповів, що розпочав обстеження на рецидив раку шкіри. У соціальних мережах він поділився інформацією про те, що встиг зробити дві біопсії у рамках медичного обстеження.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Hugh Jackman (@thehughjackman)

«Я хотів, щоб ви почули це від мене на випадок, якщо хтось побачить мене на вулиці. Мені щойно зробили дві біопсії. Я був у свого лікаря», – розповів артист в особистому блозі.

Джекман запевнив фанатів, що повідомить їх про результати аналізів, коли дізнається. Актор проходить обстеження на можливий рецидив раку шкіри – базаліоми. Він зазначив, що базаліома є «найменш небезпечною» з усіх видів раку шкіри.

Вперше рак шкіри у Джекмана виявили у 2013 році. Про це розповідав сам актор у соцмережах. Він показав фотографію, на якій його обличчя заклеєне пластиром. Після новини про наявність у актора базаліоми Джекман переніс операцію з видалення злоякісної пухлини. Через рік зірка Голлівуду змушена була знову проходити процедури лікування раку шкіри. На той момент злощасну базаліому акторові видалили вже втретє. Зрештою Джекман переніс близько шести операцій за три роки лікування.

Читайте також: Загадкове зникнення Меланії: куди пропала дружина Дональда Трампа

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: