Хворий Брюс Вілліс втратив рівновагу на святкуванні свого дня народження (відео)

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Акторка Демі Мур на своїй сторінці в соцмережі виклала відео, в якому показала, як виглядає її колишній чоловік, який бореться з деменцією. Брюс Вілліс відзначив день народження у родинному колі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Demi Moore (@demimoore)

Акторові вчора виповнилося 68 років. Ексдружина разом із дочками Румер, Скаут та Таллулою прийшли привітати Брюса з днем народження. На святі були також теперішня дружина артиста Емма Хемінг та його молодші доньки.

Усі присутні, включно з Віллісом, виконали традиційну пісню – Happy Birthday. Актор, здавалося, був у гарному настрої, він заспівав кілька слів, розмовляв із близькими та задував свічки на святковому торті. Коли всі співали, він усміхався, розмовляв та жестикулював.

Якогось моменту Брюс трохи спіткнувся, втративши рівновагу. Це повторилося після того, як Вілліс доклав зусиль, щоб задути кілька свічок. Всі члени сім'ї поставилися до цього з гумором. У тому числі й сам винуватець урочистостей. Після того, як пісня закінчилася, Брюса обійняли усі його близькі.

«З днем народження, BW! Така рада, що ми змогли привітати тебе сьогодні. Люблю тебе та люблю нашу сім'ю. Дякую всім за кохання та теплі побажання – ми всі їх відчуваємо», — сказала Демі.

Раніше «Главком» писав, що дружина Брюса Вілліса розплакалася на камеру в його день народження.

Читайте також: На блогерку Шаманську в США розгніваний натовп викликав поліцію

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: