Учасниця «Холостяка» Варлей попозувала голяка для Playboy (фото)

фото з відкритих джерел

Вікторія Варлей колись зустрічалася із зіркою «Спіймати Кайдаша» Тарасом Цимбалюком

Учасниця реаліті-шоу «Холостяк», акторка Вікторія Варлей знялася для обкладинки журналу Playboy. Про це Варлей розповіла на своїй сторінці у Інстаграм.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Victoria Varley 🇺🇦 (@viktoriavarley)

«Якщо мене запитають, що таке успішний успіх, я відповім, що це потрапити на обкладинку Playboy у 38 років», – написала Вікторія у соцмережах.

Нагадаємо, в ефірі телешоу «Холостяк» Варлей розповідала, що колись зустрічалася із зіркою «Спіймати Кайдаша», актором Тарасом Цимбалюком. Сам актор тоді відреагував на це не дуже доброзичливо і побажав Вікторії програти: «Шкода, що тебе виженуть у третьому ефірі». Вікторія справді вибула в третьому ефірі, а згодом приголомшила одкровенням, що свого часу Тарас пішов до неї, кинувши офіційну дружину. В першому шлюбі актор був одружений з однокурсницею Ангеліною.

З Вікторією Тарас познайомився на знімальному майданчику серіалу «Суперкопи». Згодом між ними розгорівся пристрасний роман: «У нас була вечірка з нагоди «екватора» проєкту. Пили вино, почали танцювати, цілуватись. І якось все закрутилось. На той час він був одружений. Так сталося, що від першої дружини він пішов до мене».

Нині акторка одружена з американським бізнесменом Петром. Пара мешкає у Маямі. Тарас Цимбалюк вже розлучився з другою дружиною Тіною Антоненко. Зараз у нього роман з рестораторкою Світланою Готочкіною.

Раніше «Главком» писав, що Вікторія Варлей розповіла про несподівану зустріч з подругою – телеведучою Регіною Тодоренко в США та розмови про війну.

Читайте також: Софія Ротару розпродує мільйонну нерухомість у Криму

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: