Телеведуча Алла Мазур повідомила про смерть найріднішого чоловіка

В 2021 році Алла Мазур втратила маму
фото з відкритих джерел

Журналістка втратила тата Григорія Франковича

Зірка телеканалу «1+1» Алла Мазур на своїй сторінці в соцмережі повідомила про смерть одного з найближчих рідних – журналістка втратила тата Григорія Франковича.

«Я завжди тобою пишалася. Ти навчив мене максималізму в роботі. Працював до останнього пацієнта в черзі, переживав за кожного. Як не дивно, не мама, а саме ти показав мені, як смажити картоплю. А ще ти терпляче переносив мої експерименти і «блискучі ідеї», – написала телеведуча.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Alla Mazur (@allamazurofficial)

«Ти так само погодився на мою ідею і зараз, наприкінці 2022-го. Я купила нам всім святкові светри і наполягла, щоб ми зустрічали 2023 саме так: бо треба ж якось підняти настрій, коли тебе обстрілюють? І ось які ми красиві з тобою, в наших яскравих светрах…Я тоді ще не знала, що Новий рік – разом зустрічаємо востаннє. У нас ще було стільки планів на літо», – додала Алла Мазур.

Алла Мазур зворушливо звернулася до тата: «І навіть коли навалилась хвороба – ти не здавався наслідкам інсульту, я годувала тебе з ложечки і вірила, що – прорвемося…Не вдалося. Ми провели тебе до мами, на небо. І все ще плачемо, перебираючи дитячі фото. Бо залишаємося вашими дітьми. І дуже вас любимо, мамочко і таточку».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: