Дрю Беррімор зізналася, що стала багато пити після розлучення з чоловіком

Акторка має двох доньок
фото з відкритих джерел

Актриса зізналася, що тоді дбала лише про дітей і не думала про себе

Зірка «Ангелов Чарлі» Дрю Беррімор пройшла через важке розставання із чоловіком, арт-консультантом Віллом Копельманом. Сімейна ідилія закінчилася через чотири роки після весілля.

«Це просто зламало мене. Бувають моменти, коли ви дивитеся на когось, кого вважаєте сильною людиною, а потім бачите її в пригніченому стані. Я була такою людиною. Я зламалася», – зізнається акторка.

Лише згодом актриса зважилася поділитися наболілим. Після весілля вона виїхала з Каліфорнії до Нью-Йорка, щоб бути ближчою до родини чоловіка. Розлучення було «надзвичайно важким» для зірки. Їй було настільки погано, що вона почала пити у великій кількості: «Я просто намагалася заглушити біль та відчути себе краще. Алкоголь допоміг мені у цьому».

Вона зізналася, що тоді дбала лише про двох доньок і не думала про себе. За її словами, це був «болісний шлях». На щастя, вона пройшла терапію та поборола залежність.

Раніше «Главком» писав, що доньки акторки, 10-річна Олів і 8-річна Френкі, знову залишилися без сюрпризів від Санта-Клауса. «Я не дарую дітям подарки на Різдво», – заявила актриса в інтерв'ю. Але, додала Беррімор, це зовсім не означає, що вона погана мати. Просто замість нових іграшок, які швидко набридають, вона воліє дарувати своїм дітям спогади, які вони пронесуть потом через усе життя.

«На Різдво я завжди беру їх з собою в подорожі. Кажу їм: «Ми пам'ятаємо це місце, фотографії і враження – це те, що я хочу вам подарувати», – розповідає Беррімор. – Вони отримують багато речей за рік, тому я не схожа на яку-то чужу, холодну маму, яка говорить: «Ніаких тобі подарков!» Я просто відчуваю, що кращим подарунком буде пам'ятати про життя».

Читайте також: 89-річна зірка «Династії» Джоан Коллінз захопила шанувальників світлиною в купальнику

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: