Alyosha шокувала розповіддю про напад гвалтівника, який стався, коли їй було 13

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Через рік співачка зустріла насильника на вулиці

Співачка Alyosha, яка з дітьми з початком війни знайшла тимчасовий прихисток у родичів в США, розповіла в інтерв’ю ютуб-каналу Олицька шокуючі подробиці нападу ґвалтівника, котрий стався з нею в дитинстві.

«Скільки я чула різних історій, але такого, як у мене, не чула ніде. Здоровій, адекватній людині, коли вона почує про те, що зі мною відбувалося, буде сприйняте, як вигадки, які навіть не можеш собі уявити. Це було не просте намагання згвалтування… І те, що я бачила», – каже виконавиця.

Олена Тополя пригадала, що в той день йшла до подруги, яка жила в сусідньому під'їзді. Між 3 та 4 поверхом вона зустріла невідомого хлопця, який на неї напав.

«В 13 років я ще була зовсім дитиною, мені не були цікаві ніякі стосунки. Я йшла собі – книжечку читала, – продовжує співачка. – І навіть не зрозуміла, що від мене хочуть. Не знаю, наскільки це буде коректно… Замість причинного місця в того хлопця було просто м'ясо. Довге м'ясо, сире, товсте з кров'ю і перемотане білою тканиною. І це все в крові. Просто ця картинка, на жаль, не стирається. Він мене притискав, не пускав, змушував певні речі робити, але я не робила. Однак в мене повністю пропав голос, я не могла нічого сказати, не те що закричати. В якийсь момент пересилила себе і почала дуже голосно кричати. Стали відкриватися двері квартир, він побіг вниз, а я – наверх, почала дзвонити у всі дзвінки. І залетіла в перші ж двері, які відчинилися і почала сама закривати замки. В чужій квартирі, розумієш? Я до вечора сиділа в цій квартирі і не могла нічого сказати, так мене трусило. Це було житло моїх знайомих дівчат з паралельного класу. Із дорослих в цей час дома не було ніде нікого – всі на заводі. Вечері мене забрав брат».

Неймовірно, але через деякий час Олена зустріла насильника на вулиці: «Це був старший за мене хлопець, в тей день я бачила його вперше. Але потім я його зустріла десь через рік. Його обличчя пам’ятатиму завжди. Напевне, він мене не впізнав. Ми зустрілися на вулиці, я боялася і ховала обличчя. Як виявилося потім, він живе недалік від нашого будинку – людина з дуже заможної родини, з інтелігентними батьками».

Однак це не одна історія з намаганнями згвалтування, яка сталася зі співачкою: «Другий раз це відбулося, коли мені було вже 17 років, я їхала з Києва додому в Запоріжжя. І в поїзді сталася така сама спроба. Я замоталася так в простирадло, що тей чоловік не зміг мене розмотати. І, як назло вагон був пустим… Через це якийсь час я боялася близьких стосунків з чоловіками. В мене були хлопці, які мені подобалися, але, як тільки доходило до чогось більш серйознішого, я на цьому зупинялася».

Який час Олена зустрічалася з продюсером Вадимом Лисицею, а згодом вийшла заміж за співака Тараса Тополю. У подружжя – троє дітей.

Читайте також: Відео Білик із колишнім чоловіком у Празі наробило галасу у соцмережах

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: