Ігор Ласточкін та Володимир Дантес повідомили трагічну звістку

Ярославу було всього 26 років
фото з відкритих джерел

Актори вшанували пам'ять загиблого на фронті колеги

Сьогодні стало відомо, що на фронті загинув 26-річний учасник українського проєкту «Ліга Сміху», український ведучий та актор Ярослав Гаркавко. Про це повідомили у телеграм-каналі проекту.

«Жахливі новини, в які не хочеться вірити. Не стало Ярослава Гаркавко, якого, ми впевнені, багато хто з вас знає. Наразі не вистачає слів, до голови лізуть лише приємні спогади, пов’язані з цією людиною», – йдеться у повідомленні.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Игорь Ласточкин (@lastochkin_igor)

На трагічну звістку відреагував гуморист Ігор Ласточкін, який працював із Ярославом на проекті «Ліга сміху». Свій пост артист опублікував на сторінці Інстаграм.

«На фронті загинув син, друг, колега, людина з дуже доброю душею. Ярик, вибач за все... Я досі не можу повірити в те, що сталося. Співчуття рідним. Вічна пам'ять! Слава герою" , – написав Ігор Ласточкін у публікації.

Співак Володимир Дантес теж на своїй сторінці в соцмережі повідомив про загибель на війні зірки «Ліги Сміху».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Dantes 🇺🇦 (@vladimirdantes)

«Яріку…Світла пам’ять! Ми пройшли з тобою сезон, де стали чемпіонами. Ми з тобою грали разом в «ОГО», грали в покер, сміялися в коридорах Жовтневого, ти постійно накидував приколи і з тобою було завжди радісно навіть, коли на душі було погано. Іноді складалось враження, що в тебе не буває поганого настрою. Ти пішов захищати Україну, захищати нас. Кляті тварини перервали твій шлях у цьому світі. Будь ласка, не дай тим, хто дивиться з неба на нас, сумувати. Ти це точно вмієш. Вічна пам’ять сину, герою, другу!» – написав артист.

«Дуже шкода. Це найбільша трагедія для українців – ховати наших героїв, молодих хлопців і дівчат, що мали жити, створювати сім’ї, творити майбутнє, але через якогось вибл#дка і гнилої нації (що уявили себе «вєлікім народам» і вирішили напасти на нас ) вимушені були взяти до рук зброю і захищати рідну землю … Ви будете навіки у нашій пам’яті і пам’яті майбутніх поколінь», – додав артист.

Раніше «Главком» писав, що колега Ярослава Олександр Сердюк написав у соцмережі: «Загинув Ярик Гаркавко. І до біса всі практики, антидепресанти та спокій. Пекучий біль, дуже і дуже сильний. Ми періодично переписувались і хотілося підтримувати Ярика, але як же так, Ярик? Ми ж мали з тобою зустрітися? Ми ж домовилися записати подкаст?».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: