Ані Лорак шокувала виступом в Москві, де побажала росіянам «бути щасливими та коханими» (відео)

фото з відкритих джерел

Співачка вийшла на сцену, щоби знятися для новорічного концерту одного з телеканалів

Народна артистка України Ані Лорак вперше виступила на російській сцені за останні місяці.  Раніше всі виступи співачки в Росії були скасовані, вона навіть заявляла, що не планує повертатися в країну.

Якийсь час Ані Лорак не виходила у світ, однак на днях вийшла на сцену, щоби знятися для новорічного концерту одного з телеканалів. Виконавиця виконала свою нову композицію «Лабіринт», на яку випустила кліп восени. Публіка по команді суфлера почали скандувати: «Діва, діва!», натякаючи на її мегашоу Diva. А артистка-запроданка привітала росіян з новорічними святами: «З Новим роком, будьте щасливі, будьте коханими».

Як повідомляють росЗМІ, після виступу артистка покинула сцену і не вийшла до журналістів поспілкуватися. Припускають, що вона прагнула уникнити незручних запитань щодо її позиції з приводу війни в Україні.

Раніше «Главком» писав, що нещодавно співачка була помічена на дні народження дочки Кіркорова.

На початку листопада виконавиця виставила в Інстаграм свої фото з відпочинку в Іспанії, які підписала: «Вода надає мені сили… Тут я почуваюся вдома». Українці відповіли запроданці, що дому в неї тепер немає: «Бо будинку немає», «До Маріуполя можеш теж на море приїхати», «На жаль домівки в тобі не має… А може і не на жаль», «Совість окейчик?», «Вдома вже не будете. Тепер ваш дім – країна-терорист», «В Україні також є море, але ти не повернешся туди».

Це не зупинило Лорак і згодом вона знову шокувала мережу, назвавши війну в Україні «хаосом, що руйнує мрії». «Коли хаос руйнує мрії людей, тільки любов може навести лад. З'єднатися з собою, слухати душею», – написала співачка-зрадниця.

Читате також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: