Брюс Вілліс з'явився перед камерами – вперше після діагностованої деменції

Актор разом із друзями зайшов до кав'ярні, а потім трошки прогулювався
фото з відкритих джерел

Папараці помітили 67-річного актора у Каліфорнії, коли він гуляв із друзями

Папараці вперше помітили Брюса Вілліса після того, як два тижні тому родина актора розповіла про діагностовану у нього лобово-скроневу деменцію. Про це повідомляє Daily Mail.

Актор разом із друзями зайшов до кав'ярні, а потім прогулювався Санта-Монікою. Він був одягнений у сіру шапку, синю толстовку та чорні штани. До цього актор з'являвся перед об'єктивами наприкінці січня, коли сходив із друзями на обід у Лос-Анджелесі.

У середині лютого сім'я Брюса Вілліса повідомила, що у 67-річного актора, який завершив у березні минулого року кар'єру через афазію (розлади мови після пошкодження мозку), діагностовано новий важкий діагноз.

«Тепер у нас є конкретніший діагноз: лобово-скронева деменція (відома як FTD). На жаль, проблеми зі спілкуванням – це лише один із симптомів хвороби, з якою стикається Брюс. Хоча полегшення в тому, що ми нарешті отримали чіткий діагноз. На сьогоднішній день ліків для лікування цієї хвороби не існує. Це реальність, яка, ми сподіваємось, зміниться з роками. Стан Брюса погіршується, і ми сподіваємося, що завдяки увазі ЗМІ громадськість зверне увагу на хворобу, яка потребує набагато більшої уваги та вивчення», – йдеться у заяві сім'ї, розміщеній на веб-сайті Асоціації лобово-скроневої дегенерації.

Читайте також: Скандальний комік похвалився, що втік з України, щоб пожити в «комфортній обстановці»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: