Серіал «Слуга народу» на польському ТВ: що відомо про їхнього Зеленського

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

В Польші стартує серіал «Слуга народу», який зняли у Варшаві

З початку березня у Польщі транслюватимуть адаптацію українського серіалу «Слуга народу». Про це повідомляє телеканал Polsat.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Telewizja Polsat (@polsatofficial)

Польський телеканал викупив права на зйомку понад два роки тому. В польській версії, як і в оригіналі, розкажуть про 36-річного вчителя історії, який стає президентом. Розробники польського «Слуги» заявили, що збережуть оригінальний сценарій, проте вони вилучили із сюжету деякі елементи, які були неактуальними для їхньої аудиторії, а також політичні події, які не мали відношення до Польщі.

«Український прототип серіалу привів до влади Володимира Зеленського, який виконав у ньому головну роль. Чи так буде з Марціном Гікнером? Цього ніхто не знає. Але ми точно знаємо, що серіал подарує вам багато посмішок і цікавих роздумів про політику», – йдеться в анонсі серіалу.

Польського вчителя звати Ігнатій Конечний, грає його актор Марцін Гікнар. Головний герой – розлучений чоловік, що живе з батьками, сестрою і племінницею. «Ставши президентом, він відмовляється від усіх привілеїв та зручностей і продовжує їздити на велосипеді на роботу», – зазначають у компанії.

Актору Марціну Гікнеру – 40 років. Він родом не з кінематографічної родини. Тато актора – лікар, мама – власниця студії фотографії. У Гікнера є молодший брат Єнджей, який також пов'язав своє життя з акторством, та молодша сестра. Марцін виріс у Тарнові. Навчався на акторському та режисерському факультетах Академії театрального мистецтва. Нині викладає акторську майстерність в цьому університеті. Закінчив аспірантуру менеджерів культури у Варшавській школі економіки.

У 2006–2016 роках був актором Національного театру у Варшаві. У 2017-2020 роках був заступником директора – художнім керівником Театру ім. Людвіка Сольського в Тарнові. У 2020-2022 роках був директором Театру ім. Стефана Ярача в Лодзі. Незважаючи на високі посади Гікнер майже щовечора виходить на сцену, як актор. Артист зіграв більше 40 ролей на театральній сцені та понад 20 – в кіно. Активно займається дубляжем. Має числені нагороди за свою творчу роботу.

У 2011 році одружився на актрисі Камілі Борута, однак в 2017 році вони розлучилися.

У Марчина немає сторінки у соцмережах, в одному з інтерв'ю він розповідав, що те, що зустрічається в особистих блогах під його іменем – фейки.

Читайте також: Наталія Сумська прийшла на вокзал та влаштувала неочікуваний виступ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: