Головна акторка серіалу «Секс і місто» заробляє на сумках

Fendi випустили нову колекцію легендарних сумок, названу на честь актриси – Parker
фото з відкритих джерел

Героїня Сари Джессіки Паркер прославила одну з моделей сумок на весь світ

Голлівудська акторка Сара Джессіка Паркер випустила лімітовану колекцію сумок-багетів спільно з Fendi. Свого часу героїня актриси із серіалу «Секс і місто» Керрі Бредшоу прославила цю модель сумки на весь світ.

Сумка Baguette, дизайн якої було розроблено у 1997 році, вважається візитною карткою модного будинку Fendi. За 25-річну історію класичний силует сумки зазнав безліч трансформацій, але it-girls всього світу, як і раніше, полюють за аксесуаром, який не втрачає актуальності. Не в останню чергу популярність цієї моделі пов'язана з ім'ям Сари Джесіки Паркер та культовим серіалом «Секс і місто» – блискуча фіолетова сумка-багет була улюбленим аксесуаром головної героїні Кері Бредшоу. Напередодні Fendi разом із Сарою Джесікою випустили нову колекцію легендарних сумок, названу на честь актриси – Parker.

«Для мене Fendi – це спадщина, традиції, якість та креативність, – говорить про колаборацію Паркер. – Багет від Fendi може відбивати індивідуальність кожного. Через 25 років форма багету непідвладна часу. Ця сумка не підкоряється трендам і виглядає одночасно сучасною та класичною. Для мене було честю працювати із Сільвією Вентуріні Фенді та студією Fendi над цим проектом.

Зазначимо, що головна особливість нової лінійки – трендові цього сезону паєтки та градієнтні кольори. «Я ніколи в житті не бачила стільки варіантів пряжок, і ніколи не бачила стільки красивих кольорів», – підкреслила актриса.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: