«Спочатку дасть концерт Залужний». Росіяни анонсували виступи Данилка в РФ: артист відповів

Скріншот посту
фото з відкритих джерел

Андрій Данилко опублікував скріншоти анонсів росЗМІ

Український музикант Андрій Данилко відреагував на чергові вкиди російської пропаганди в пресу, яка повідомляє, що Данилко приїде з концертами до російського Харабовська. Мовляв, це будуть виступи «для своїх».  

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от VERKA SERDUCHKA OFFICIAL (@v_serduchka)

Андрій Данилко опублікував скріншоти анонсів росЗМІ, в яких повідомляється, що Вєрка Сердючка виступить у Хабаровську. «Ви там що, зовсім вже?»  – підписав артист пост.

У коментарях українці висміяли недолугих авторів фейку: «На танку разом із ЗСУ», «Точно, щоб почути у виконанні Сердючки «Путін, щоб ти здох!», «Сердючка там виступить тільки в одному випадку: на похоронах Путіна!», «Спочатку дасть концерт Залужний», «Скоро вам буде концерт з хаймерсів на Красній площі. Симфонія «Фініта Ля путлєр».

Раніше «Главком» писав, що музикант розповів, як створює для себе ілюзію повернення в мирний час: «Дивлюсь якісь старі фільми та спектаклі часів дитинства. Хоча обирати стало важче. Я шукаю те, що збігається з моїми вібраціями – дуже змінилися час і ритм. Але є дуже теплі програми із сімдесятих, які зараз викладають у високій якості. Завдяки їм є ілюзія, що я повертаюся у мирний час».

«Окрім цього слухаю аудіокниги. Мені дуже подобається, як читає Наталя Сумська, для мене дуже важливий голос. Тому я вже кілька разів переслухав «Кайдашеву сім'ю» у її виконанні. Але, крім цього, вона записала ще дуже багато. Вона читає дуже атмосферно, з'являється відчуття спокою. У темряві, в напівсонному стані, дуже добре слухається, як свого часу радіо», – додає Данилко.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: