Це тяжка хвороба. Том Генкс зізнався в телеефірі, чому так різко схуд

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Причиною захворювання, ймовірно, стала любов актора до шкідливої їжі

Голлівудський актор Том Генкс побував в гостях іспанської програми «El Hormiguero». Артист розповів про свій новий фільм під назвою «Найгірший сусід у світі», а також відповів на несподівані питання зі свого особистого життя.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Libelle Revista RD (@libellerevista)

Телеведучий програми в бесіді з актором щиро здивувався, наскільки худий Том Генкс та запитав, що він робить, щоб виглядати таким «легким». Артист зізнався, що це наслідки хвороби. Том каже, що «все сміття, яке з'їв, породило діабет 2 типу». «Ось чому так важливо піклуватися про своє тіло, тому що навіть якщо їсте гамбургери в дитинстві, то це відбувається з вами, коли станете дорослим. Тіло як храм божий», – додав актор.

Про те, що Генкс серйозно хворий, стало відомо в 2013 році. Актор вперше розповів легендарному американському телеведучому Девіду Леттерману і всій Америці про доленосний візит до лікаря. За словами актора, це не стало для нього несподіванкою: «Я прийшов до лікаря, і він мені каже: «Пам'ятаєш про високий рівень цукру, з яким ти живеш, відколи тобі виповнилося 36? Вітаю, хлопче, у тебе діабет 2-го типу».

Зірка зізнався, що причиною захворювання стала його любов до шкідливої їжі. Том підкреслив, що саме він несе відповідальність за діагноз, оскільки колись був «ідіотом» в плані свого харчування та ваги. «Я частина ледачого американського покоління, яке не піклувалося про здорову їжу і тепер страждає від цього. Я був товстим. Ви бачили мене в кіно і знаєте, як я виглядав. Я був повним ідіотом. Я міг би легко уникнути діабету, якщо б не їв булочки в чизбургерах», – пояснив Генкс.

Зауважимо, якщо діабет такого типу, як у Генкса, не лікувати, то він може привести до сліпоти, ниркової недостатності і навіть ампутації нижніх кінцівок. Це також збільшує ризик серцево-судинних захворювань.

Раніше «Главком» писав, що Том Генкс зізнався в телеефірі одного з телеканалів, чому так різко схуд. Артист зізнався, що це наслідки хвороби. 

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: