ЗМІ знайшли елітний будинок, який Меладзе та Брежнєва продають під Москвою (фото)

фото з відкритих джерел

Позбутися такої дорогої нерухомісті буде дуже важко  

Віра Брежнєва та Костянтин Меладазе, які з початком вторгнення опинилися в Італії, де мають житло, продають шикарний особняк під Москвою.

Величезний триповерховий будинок площею 700 квадратних метрів, що розташований в елітному селищі, з'явився на одному з сайтів з продажу нерухомості. Про власників не йдеться, але в інтер'єрах вгадується колишнє гніздечко продюсера та екссолістки гурту «ВІА Гра». 

Шанувальники артистки пам'ятають, як Віра Брежнєва кілька разів детально розповідала про ремонт, а також демонструвала шикарну люстру у вітальні. Цікаво, що в оголошенні спочатку написано, що будинок хотіли здавати, але тепер продають.

Перший поверх – це величезна вітальня з панорамними вікнами та каміном. Також там розташувалася кухня-їдальня, спальня, гараж і два санвузли. Якщо піднятися сходами на другий поверх, то там можна виявити три спальні з вбиральнями. Третій поверх – мансарда. За будинок просять 300 млн рублів (146 млн гривень). По сусідству з особняком обістя ще одного Меладзе – Валерія.

На даний момент оголошення має не так багато переглядів. Ба більше, продати такий будинок буде дуже важко, оскільки велика частина багатих росіян покинули країну і теж тепер намагаються позбутися нерухомості. 

Читайте також: Єфросиніна вперше відповіла на найнезручніше запитання: чи спілкується з сестрою, яка живе в Москві

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: