Єфросиніна вперше відповіла на найнезручніше запитання: чи спілкується з сестрою з Москви

Маша з молодшою сестрою
фото з відкритих джерел

Колишня невістка третього президента Ліза Ющенко вийшла заміж за російського бізнесмена

Телеведуча та блогерка Маша Єфросиніна стала героем ютуб-програми «Розмова», де вперше відповіла на дуже незручне запитання: чи спілкується з молодшою рідною сестрою Лізою, яка живе в РФ. Як відомо, Ліза Ющенко – колишня невістка третього президента України Віктора Ющенко, живе в Москві та мовчить про війну в Україні.

«Чому це питання так істерично цікавить широкий загал, хоча все моє життя напоказ? Чому це так цікаво? Чому не запитаєте, чи спілкуюся я з двоюрідною сестрою, тіткою чи своєю бабусею?» – спробувала відволікти увагу від гострої теми Маша, однак таки відповіла: «Я шла на інтерв'ю і розуміла, що це питання врешті решт пролунає. Скажу чесно, як є: наша спілкування з Лізою на сьогоднішній день майже зведено до нуля. Це для нас достатньо важка тема». «Тобі боляче про це говорити?» – перепитав ведучий Сергій Лиховида. «Так, боляче», – відповіла Єфросиніна.

Раніше «Главком» писав, що Ліза Ющенко запостила на своїй сторінці в Інстаграм фото з салону, в якому наводить красу та без перестану селфиться. Судячи з міток на світлинах, цей салон знаходиться в Москві. Причому вона настільки закохана в себе, що, не стидаючись, строчить пости про те, як сильно себе любить. «Як сумно усвідомлювати, що не можеш просто поцілувати кохану людину в губи, тому що це ти сам», – написала Ющенко.

Як відомо, після розлучення із Андрієм Ющенком, з котрим має спільну доньку, Єлизавета вийшла заміж вдруге та народила в шлюбі сина. Її чоловік – російський бізнесмен, який жив у Майамі, потім у Монако, а згодом повернувся до Москви.

Читайте також: Віктор Ющенко: Я бачу, як на моїх очах помирає моя сім'я

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: