Журнал Time вибрав ікону 2022 року серед актрис

Єо зізналася, що заздрить можливостям, які мають інші голлівудські актриси її віку
фото з відкритих джерел

Time назвав малайзійську актрису Мішель Єо іконою 2022 року

Американський журнал Time вибрав актрису Мішель Йео, відому по фільмах «Все скрізь і відразу» і «Тигр, що крадеться, дракон, що причаївся», іконою 2022 року. Про це повідомляється у публікації на сайті видання.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от TIME (@time)

У ній журналістка Мерайя Еспада зазначила, що в Лос-Анджелесі «кожен хоче зустріти акторку, потиснути їй руку і запам'ятатись їй».

Малайзійська актриса почала зніматися в екшен-фільмах у Гонконгу ще в середині 1980-х, брала участь у бондіані і таких великих кінопроектах, як «Мемуари гейші» та «Безумно багаті азіати», а також співпрацювала з Marvel. Тим не менш, Йео ніколи не розглядали як актрису першого ешелону, вразилися в Time. «Азіатським акторам довгий час пропонували стереотипні чи несуттєві ролі», – пояснило видання. Єо навіть зізналася, що заздрить можливостям, які мають інші голлівудські актриси її віку – Кейт Бланшетт, Олівії Колман, Гелен Міррен.

Роль актриси у «Все скрізь і відразу» редактор журналу назвала «одкровенням», яке дозволило Йео «продемонструвати всі свої таланти» – і в бойових мистецтвах, і в драматичній майстерності. Еспада пророкує Йео «Оскар» за цей фільм.

«Йео має додаткову вагу у гонці за нагородами кіноакадемії цього року: розуміння того, що її перемога буде сприйнята азіатами скрізь, як і їхня перемога теж. Жодна азіатка не вигравала у номінації за найкращу жіночу роль», – пояснила журналістка.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: