Лише ролі «товстух». Кейт Уінслет розповіла, як її цькували за фігуру

Акторка каже, що теперішнє покоління дівчат значно сміливіше
фото з відкритих джерел

Акторка розповіла, яким токсичним місцем був свого часу Голлівуд

У новому інтерв'ю британська актриса Кейт Уінслет («Титанік», «Вічне сяйво чистого розуму», «Стів Джобс») зізналася, що на початку своєї кар'єри зіткнулася з цькуванням через фігуру і це «підірвало впевненість у собі». Акторка розповіла, яким токсичним місцем був у ті роки Голлівуд.

Коли на початку 90-х вона ще студенткою прийшла в кіно, майбутній зірці постійно говорили, що їй діставатимуться лише ролі «товстух». А для головних героїнь продюсери шукали худорлявих.

«Це може бути вкрай негативно. Люди піддаються пильному вивченню, з яким молода та вразлива людина не може впоратися, – розповіла Уінслет виданню The Sunday Times. – Але в кіноіндустрії справді все змінюється. Коли я була молодша, моєму агенту дзвонили і питали: «Яка в неї вага?» Я не шуткую. Тож втішно, що ситуація почала змінюватися».

«А от покоління моєї доньки здатне постояти за себе. Вони вже засвоїли, що їх почують. Очевидно, не в кожній ситуації, але вони вміють використовувати свій голос – особливо молоді жінки. Мене це вражає. Коли я була молодша, ви говорили тільки тоді, коли до вас зверталися. Зараз молоді жінки сильніші. І вони більше пишаються своїм тілом», – додала акторка.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: