Вбрання Кейт Міддлтон гучно висміяли в мережі

«Кейт одягнула зелену сукню, тож інтернет мав насичений день», – жартують в інеті
фото з відкритих джерел

Розкішний образ герцогині через колір вбрання викликав дотепні жарти

Днями Кейт Міддлтон разом із принцом Вільямом з'явилася на церемонії нагородження премії Earthshot Prize. З такої нагоди принцеса Кетрін одягнула салатову сукню від бренду Sabina Maxi. Як писали у пресі, це вбрання вона взяла напрокат. Розкішний образ Кейт Міддлтон викликав у мережі не тільки схвальні відгуки модних критиків, але й дотепні жарти.

Річ у тім, що колір сукні принцеси Уельської дуже схожий до хромакею, який використовують для знімань фільмів та серіалів. Тому її вбрання стало предметом «творчості» й мемів користувачів мережі – вони накладали на сукню Кетрін буквально все, що могли. «Кейт одягнула зелену сукню, тож інтернет мав насичений день», – жартують в мережі.

Раніше «Главком» писав, що Кейт Міддлтон взяла із собою в поїздку до США дуже неочікуване вбрання. Будь-яка поїздка за кордон пов'язана для королівської особи з пильною суспільною увагою. Особливі заходи для дружини принца Вільяма включають обов'язкову наявність у валізі траурного вбрання у традиційному total black.

«Принцеса Уельська має бути готова до будь-яких обставин. Члени британської королівської родини беруть у подорожі вбрання у чорному кольорі на випадок смерті монарха чи іншого високопоставленого члена королівської родини під час турне», – повідомила експерт із королівської історії Джесіка Сторощук.

Звичай з'явився після того, як Єлизавета II, на той момент ще принцеса, припустилася рідкісної помилки. У 1952 році вона вирушила до Кенії без жалобної сукні. Під час цього туру помер її батько король Георг VI. Майбутня правителька Британії була змушена чекати в літаку на злітно-посадковій смузі, поки їй не привезуть відповідне чорне вбрання, щоб вона могла переодягнутися.

Тим часом, короля Чарльза III вдруге за місяць закидали на публічному заході яйцями.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: