Зеленська вразила символізмом одягу на конференції ЮНЕСКО (фото)

Зеленська під час свого виступу розповіла, яку культурну спадщину вже зруйнували російські загарбники
фото: Олена Зеленська / Facebook

Кульбаба на жакеті першої леді вважається квіткою вірності, щастя і радості, уособлює світлі думки та дитячі мрії

За стилем першої леді Олени Зеленської стежать мільйони людей, зокрема це дизайнери, стилісти та представники ЗМІ. Одяг Зеленської завжди є символічним та несе в собі важливі сенси. Цього разу на конференції ЮНЕСКО вона вразила французів цікавим жакетом.

Для свого емоційного виступу перша леді обрала досить лаконічне вбрання, яке змогло передати певні меседжі всім, хто був присутній у залі.

Зеленська вдягнула чорну спідницю довжини міді, чорний гольф з комірцем та дуже цікавий сірий жакет, який має на собі малюнок кульбабок.

Зеленська вразила символізмом одягу на конференції ЮНЕСКО (фото) фото 1
фото: Олена Зеленська / Facebook

Свій образ дружина президента доповнила чорними туфлями човниками, які вона досить часто обирає. Тому, образ Олени вийшов досить стриманим, лаконічним та дуже символічним.

Зеленська вразила символізмом одягу на конференції ЮНЕСКО (фото) фото 2
фото: Олена Зеленська / Facebook

Кульбаба символізує силу сонця і світла, вважається квіткою вірності, щастя і радості, уособлює світлі думки та дитячі мрії.

Зовсім не дивно, що жінка обрала для конференції саме кульбабу, адже під час свого виступу вона розповідала, яку культурну спадщину ЮНЕСКО російські загарбники вже зруйнували.

«Щоразу, розповідаючи як Росія нищить нашу культурну спадщину, маю свіжі приклади цього варварства. Ось і напередодні моєї поїздки до Франції ворожа ракета пошкодила Одеський національний художній музей», – наголосила перша леді.

Зауважимо, Зеленська – не тільки обличчя країни на міжнародній арені, а ще й справжня законодавиця моди. Посаду першої леді Олена Зеленська займає від 2019 року і за цей час ми часто спостерігали за її вечірніми та діловими вбраннями на різних заходах.

Зеленська підтримує українських дизайнерів і носить речі винятково вітчизняного виробництва. Так, кожна публічна поява Олени Зеленської вражає, як досконало та до найдрібніших деталей продуманий образ. Ключовими складовими її стилю є мінімалізм, графічність та любов до українських виробників.

У гардеробі жінки переважають брючні костюми, класичні блузи, спідниці та лаконічні аксесуари. Проте з початком повномасштабної війни перша леді знаходила місце і для чогось більш практичного – джинсів, кросівок, светрів чи футболок.

Нагадаємо, у вересні Олена Зеленська в елегантному костюмі модного фасону прилетіла у США (фото). Для свого першого виходу в Америці перша леді обрала стильний бежевий костюм, що складався з блейзера з кишенями та відповідних штанів. Жінка доповнила свій образ відповідним бежевим топом і коричневими гостроносими туфлями. Як аксесуари Зеленська обрала масивне намисто, ланцюжок з кулоном та золоті сережки. Красива зачіска з локонами й ніжний макіяж доповнили образ першої леді.

Згодом Олена Зеленська одягнула стильний костюм на зустріч із першою леді США (фото). Дружина українського президента з'явилася у строгому, стильному костюмі приємного сірого відтінку. Вбрання складалося із подовженого піджака, класичних широких штанів та жилета з чорними ґудзиками, замість футболки чи блузи під низ. Свій одяг Олена Зеленська поєднала з чорними гостроносими туфлями. Завершили лаконічний образ першої леді ніжний макіяж та зачіска з локонами. Доповнили вбрання прикраси: золоті сережки-кільця від бренду Cos, делікатний ланцюжок на шиї та золота брошка на піджаку.

Раніше повідомлялося, що Олена Зеленська обрала елегантний образ на третій Саміт перших леді та джентльменів (фото). Дружина президента України з'явилася в стильному білому костюмі, що складався з мідіспідниці та елегантного блейзера. Образ Зеленська доповнила бежевими човниками, а родзинкою класичного образу стала брошка у вигляді України.

Зазначимо, засновниця бренду Gunia Project Наталія Каменська, яка майже два роки відповідає за зовнішній вигляд першої леді Олени Зеленської, розповіла про їхню співпрацю та українські бренди, які домінують у гардеробі Зеленської.

Читайте також: День народження першої леді: найкращі образи Зеленської (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: