Олена Зеленська одягнула стильний костюм на зустріч із першою леді США

Перша леді України одягнула стильний костюм у сірому кольорі
фото: Instagram Олени Зеленської

Перша леді України відвідала один із найвідоміших музеїв у США, де зустрілася з Джилл Байден

20 вересня перша леді України відвідала один із найвідоміших музеїв у США та зустрілася з першою леді США Джилл Байден. У рамках візиту на 78-у сесію Генасамблеї ООН Олена Зеленська відвідала Метрополітен-музей у Нью-Йорку.

Там перша леді побачила твір уродженця Маріуполя, художника Архипа Куїнджі – картину «Захід сонця над Дніпром».

Олена Зеленська одягнула стильний костюм на зустріч із першою леді США фото 1
фото: Instagram Олени Зеленської

Також Олена Зеленська повідомила в Instagram, що незабаром музей у межах кампанії «МЕТ говорить українською» запустить українськомовні аудіокоментарі до експонатів.

Того ж дня вона відвідала захід першої леді США Джил Байден. Подія була організована у межах 78-ї сесії Генасамблеї ООН, де перша леді України мала змогу поспілкуватися з колегами та обговорити спільні цілі на майбутнє.

Олена Зеленська одягнула стильний костюм на зустріч із першою леді США фото 2
фото: Instagram Олени Зеленської

На низці заходів дружина українського президента з'явилася у строгому, стильному костюмі приємного сірого відтінку. Вбрання складалося із подовженого піджака, класичних широких брюк та жилета з чорними ґудзиками, замість футболки чи блузи під низ. Свій образ Олена Зеленська поєднала з чорними гостроносими туфлями.

Олена Зеленська одягнула стильний костюм на зустріч із першою леді США фото 3
фото: Instagram Олени Зеленської

Завершили лаконічний образ першої леді ніжний макіяж та зачіска з локонами. Доповнили вбрання прикраси: золоті сережки-кільця від бренду Cos, делікатний ланцюжок на шиї та золота брошка на піджаку.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський разом зі своєю дружиною Оленою Зеленською прибули до Нью-Йорка у рамках офіційного візиту для участі у заходах 78 сесії Генеральної Асамблеї ООН. Олена Зеленська прилетіла до США в елегантному костюмі модного фасону

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: