Олена Зеленська в елегантному костюмі модного фасону прилетіла у США

фото: Instagram

Президент України та перша леді братимуть участь у заходах 78 сесії Генеральної Асамблеї ООН

Президент України Володимир Зеленський разом зі своєю дружиною Оленою Зеленською прибули до Нью-Йорка у рамках офіційного візиту. Подружжя оприлюднило знімки з аеропорту на своїх офіційних сторінках у Instagram.

Повідомляється, що глава держави та перша леді братимуть участь у заходах 78 сесії Генеральної Асамблеї ООН. Олена Зеленська, зокрема, висвітлить питання про українських дітей та жінок під час спільної дискусії, тема якої цього року - «Відновлення довіри та глобальної солідарності».

«Найближчими днями матиму кілька виступів на різних полях Генасамблеї ООН. Зокрема, розповім про українських дітей і те, що вони змушені переживати через ворожий напад. Розповім про українських жінок і щойно ухвалену стратегію рівної оплати праці на заході, приуроченому до Міжнародного дня рівної оплати праці», – йдеться в публікації.

Олена Зеленська в елегантному костюмі модного фасону прилетіла у США фото 1
Олена Зеленська в елегантному костюмі модного фасону прилетіла у США фото 2
Олена Зеленська в елегантному костюмі модного фасону прилетіла у США фото 3

Для свого першого виходу в Америці Зеленська обрала стильний бежевий костюм, що складався з блейзера з кишенями та відповідних штанів. Перша леді України доповнила свій ансамбль відповідним бежевим топом і коричневими гостроносими туфлями.

У якості аксесуарів Зеленська обрала масивне намисто, ланцюжок з кулоном та золоті сережки. Красива зачіска з локонами і ніжний макіяж доповнили образ першої леді.

Як повідомлялося, перша леді України Олена Зеленська у США зустрінеться з родиною Клінтон та меценатами, які підтримують Україну. 

Окрім цього, Зеленська спільно з генеральною директоркою ЮНЕСКО відкриє виставку, присвячену руйнуванням культурної спадщини, що зафіксовані на світлинах розбомблених Росією пам’яток України. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: