Наймолодша перша леді світу. Що відомо про 25-річну дружину нового президента Еквадору

Новообраний глава Еквадору Даніель Нобоа з дружиною Лавінією Вальбонезі
фото з відкритих джерел

Лавінія Вальбонезі – блогерка, яка любить ділитися відвертими світлинами

На початку жовтня в Еквадорі обрали нового президента – 35-річного Даніеля Нобоа. Новий очільник держави – син «бананового короля», мультимільйонер, затятий борець із наркокартелями та наймолодший президент за всю історію країни. Але набагато більше уваги в мережі привернула його дружина – сексуальна блондинка Лавінія Вальбонезі.

Перша леді Еквадору
Перша леді Еквадору
фото з відкритих джерел
Дружина президента Еквадору
Дружина президента Еквадору
фото з відкритих джерел

25-річна Лавінія – популярна блогерка та нутриціолог, яка вчить людей правильно худнути. Сьогодні на Лавінію підписано 420 тис. осіб в Instagram та 298 тис. – у TikTok. Завдяки роботі вона і познайомилися з майбутнім чоловіком – Нобоа прийшов до неї на консультацію, бажаючи покращити фізичну форму.

Нобоа та Вальбонезі зі своїм сином
Нобоа та Вальбонезі зі своїм сином
фото з відкритих джерел
Зараз Вальбонезі чекає на другу дитину, яка має з'явитися на світ у лютому 2024 року
Зараз Вальбонезі чекає на другу дитину, яка має з'явитися на світ у лютому 2024 року
фото з відкритих джерел

Пікантна деталь – Нобоа вже був одружений на Габріелі Гольдбаум. До речі, від першої дружини нинішній президент має дочку. ЗМІ стверджують, що Нобоа вперше зустрівся з Лавінією вже після розлучення. Проте колишня дружина політика наголошувала, що чоловік зраджував її навіть під час вагітності.

До речі, дружини Нобоа доволі схожі між собою. Тільки Габріела була на рік старша за чоловіка, а Лавінія – майже на 11 років молодша за коханого.

Колишня дружина президента Еквадору – Габріела Гольдбаум
Колишня дружина президента Еквадору – Габріела Гольдбаум
фото з відкритих джерел

У 2021 році Нобоа та Вальбонезі одружилися. Незабаром у них народився син. Але ні весілля з майбутнім главою держави, ні народження малюка не змусили Лавінію відмовитися від ведення блогу. Жінка показує відверті вбрання без білизни, знімки в купальниках та пікантні фотографії зі спальні.

Перша леді Еквадору
Перша леді Еквадору
фото з відкритих джерел
Лавінія Вальбонезі
Лавінія Вальбонезі
фото з відкритих джерел

Цікаво, що у своїх останніх інтерв'ю перша леді стверджувала, що надихається стилем принцеси Діани й трохи Кейт Міддлтон. У своїй новій ролі першої леді країни вона планує займатися благодійністю, допомагаючи незахищеним верствам населення. Глянцеві видання, своєю чергою, бачать у ній серйозний потенціал світської леді, яка зможе «додати зіркову силу до свого політичного шлюбу». За словами стиліста Лавінії, його підопічна називає принцесу Діану «північною зіркою» і є шанувальницею її «двоякої ролі» народної принцеси та законодавиці моди.

Сьогодні сексуальні фотографії в акаунтах Лавінії змінилися сімейними кадрами та знімками, на яких вона знята у класичному одязі під час офіційних заходів. Новий статус кардинально змінив стиль блогерки. Улюбленими вбраннями першої леді стали вільні брючні костюми й довгі сукні-сорочки світлих відтінків, переважно кремового.

Зауважимо, Даніель Нобоа офіційно обійме посаду президента 25 листопада, за п'ять днів до свого 36-річчя. Батькові Даніеля, який п'ять разів без успіху висувався президентом Еквадору, належить компанія Bonita Bananas, яка займається експортом бананів, а також група компаній Noboa і корпорація Noboa, що має понад 110 компаній в Еквадорі та по всьому світу. Тож новоспечений президент не тільки син «бананового короля», а й мультимільйонер. 

Амбіційного та талановитого Даніеля Нобоа часто називають спадкоємцем бізнесу та стану батька. Неабияку роль у його репутації відіграє блискуча освіта: він закінчив Школу бізнесу Стерна в Нью-Йоркському університеті зі ступенем бакалавра ділового управління, а потім став магістром у цій спеціальності, відучившись у Школі менеджменту Келлога Північно-Західного університету в Еванстоні, штат Іллінойс. 2020 року він отримав ще один ступінь магістра державного управління в  Гарвардському університеті, а 2022 року – ступінь магістра у сфері політичних комунікацій та стратегічного управління в Університеті Джорджа Вашингтона.

У травні 2023 року після розпуску парламенту в умовах політичної кризи Даніель Нобоа виставив свою кандидатуру на президентських виборах від руху «Національна демократична дія». Його програма була спрямована на створення робочих місць, зниження податків для підприємців-початківців і посилення покарань за великі ухилення від сплати податків. Крім того, він пообіцяв боротися з наркотрафіком і покращити систему правосуддя в країні на тлі зростання випадків насильства. Отримавши крісло президента, Нобоа заприсягся «повернути світ у країну, знову дати освіту молоді, мати можливість забезпечити роботою багатьох людей, які її шукають».

До слова, дострокові вибори в Еквадорі було призначено після того, як у травні попередній президент Гільєрмо Лассо своїм указом розпустив Національну асамблею і пішов у відставку. Лассо звинувачували в корупції, пов'язаній із перевезеннями нафти, і Національна асамблея розглядала питання про його імпічмент. Також його критикували за нездатність впоратися з мафією, яка зробила з Еквадору перевалковий пункт з торгівлі наркотиками.

Президентські вибори в Еквадорі були небезпечним заходом: під час передвиборчої кампанії було вбито одного з кандидатів у президенти, депутата Фернандо Вільявісенсіо. Колишній журналіст прославився своїми антикорупційними розслідуваннями. Підозрюваних у його вбивстві було затримано, але потім їх знайшли вбитими у в'язниці.

Варто зазначити, що президентський термін Даніеля Нобоа становитиме лише 17 місяців — залишок каденції Лассо. На наступних виборах у травні 2025 року він знову зможе балотуватися вже на повноцінний чотирирічний термін.

Читайте також: В Еквадорі застрелили кандидата в президенти (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: