«Замість наркотиків – плов»: Міша Кацурін розповів, як відсвяткував парубочий вечір

На Чернігівщині вони демонтували зруйнований окупантами будинок
фото: скріншот instagram/misha_katsurin

Замість класичної вечірки, чоловіки взяли в оренду екскаватор, трактор з причепом і поїхали на Чернігівщину

Відомий ресторатор Міша Кацурін показав фото, як відсвяткував парубочий вечір зі своїми друзями. Ці фото він опублікував в Instagram.

« «Мальчішнік» вже не той. Він став кращім. Ось трохи фоток з мого. По-перше, він більше не мальчішник, а парубоцький вечір. По-друге, дивовижний тренд цієї війни – видобувати користь з будь-якої події і сюрприз, який зробили мені друзі – гарний приклад», – пише Кацурін.

Кацурін святкував разом зі своїми зірковими друзями, серед них був бізнесмен Влад Буйвол, блогер Артемій Сурін, ведучий Антон Птушкін.

Замість класичної вечірки, чоловіки взяли в оренду екскаватор, трактор з причепом і поїхали на Чернігівщину. Там вони демонтували зруйнований окупантами будинок, щоб на його місці було побудовано новий.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Misha Katsurin (@misha_katsurin)

«Замість алкоголю був Шу Пуер. Замість наркотиків – плов. Замість танців – демонтаж із кувалдами. Замість стриптизу – керування екскаватором (кайфу, до речі, значно більше)», – пише Кацурін.

Нагадаємо, українська співачка Надя Дорофєєва та ресторатор Міша Кацурін офіційно одружилися.

На сторінках пари в Instagram з'явилися фото, де вони постають у весільних костюмах. Надя зображена у ніжній кремовій сукні до підлоги та у довгому вельоні, Міша не зрадив своєму стилю навіть на весіллі – наречений був у білій сорочці, піджаку і штанах, проте також одягнув кепку і кеди.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: