Олена Зеленська провела важливу зустріч у діловому стилі (фото)

Зеленська і Схінас обговорили низку важливих питань
фото з відкритих джерел

Дружина Зеленського подякувала Схінасу за підтримку та часті візити до Києва

Перша леді України Олена Зеленська зустрілася з віце-президентом Єврокомісії з питань популяризації європейського способу життя Маргарітісом Схінасом. Вони обговорювали важливі напрямки роботи в освіті, медицині та культурі. В Instagram дружина Володимира Зеленського розповіла про деталі.

Зеленська подякувала Схінасу за підтримку та часті візити до Києва, адже чоловік вже втретє приїжджає до України з початку повномасштабного вторгнення.

Олена Зеленська провела важливу зустріч у діловому стилі (фото) фото 1

Вона уточнила: «Дуже цінуємо кожного і кожну з наших закордонних друзів, які всі ці місяці повномасштабного російського вторгнення особисто приїздять до України. Це більше ніж співпраця – це співпереживання!».

Олена Зеленська провела важливу зустріч у діловому стилі (фото) фото 2

Відомо, що під час зустрічі учасники розглянули Всеукраїнську програму ментального здоров’я й можливу допомогу європейських фахівців у відновленні психічного стану українців, а також проєкти Olena Zelenska Foundation.

Варто сказати, що на контролі в пана Схінаса навчання та медицина українських тимчасових переселенців у ЄС.

«Сподіваємося, разом зробити освіту й медицину найякіснішими та доступними для українців, хоч би де вони перебували», – повідомила пані Олена.

Олена Зеленська провела важливу зустріч у діловому стилі (фото) фото 3

Для заходу Олена Зеленська обрала блузу темно-синього кольору з округлим коміром та бантиком, а також спідницю з високою талією. Доповненням були чорні туфлі на шпильках. Масивні сережки золотого  кольору та непомітний легкий макіяж завершили образ.

Нагадаємо, що перша леді України Олена Зеленська зустрілася з українськими дітьми. На своїй сторінці в Instagram вона поділилася історіями маленьких героїв, які пережили страхіття війни в Україні.

Читайте також: Олена Зеленська виклала в мережу емоційний допис: На плечі випало забагато

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: