Олена Зеленська розповіла історії українських дітей, що пережили війну (фото)

Першу леді зворушили розповіді малих українців
фото з відкритих джерел

Олена Зеленська поспілкувалася зі справжніми героями, які гідно зустрічають випробування та протистоять загарбникам у свій спосіб

Перша леді України Олена Зеленська зустрілася з українськими дітьми. На своїй сторінці в Instagram вона поділилася історіями маленьких героїв, які пережили страхіття війни в Україні.

Олена Зеленська розповіла про семирічну Олександру Паскаль. Дівчинка втратила ногу внаслідок обстрілу загарбниками Одещини. Наразі Саша тренується та бере участь у змаганнях на протезі. Попри все, маленька спортсменка планує представляти нашу країну на світових аренах.

Також варта уваги історія дванадцятирічного Костянтина Орєхова, який врятував свою сестру та бабусю з дідусем, коли в їхній дім влучила частина російської ракети, а ще – чотирнадцятирічного Арсена Аджубея з Білої Церкви, який продає свої картини, щоб допомогти українським воїнам.

«Десятирічна Нікіта Савічева із Сумщини врятувала з пожежі двох молодших братиків та сестру. А дванадцятирічний Олександр Дем’яненко з Полтави виніс зі своєї квартири, що була у вогні, сестричку. Соломія Реут із Дніпра, хоч має лише сім років, збирає гроші для ЗСУ, граючи в центрі міста на сопілці», – розповіла перша леді.

Дружина президента наголосила, що мала честь поспілкуватися зі справжніми героями, які гідно протистоять окупантам у свій спосіб.

«Не лише ті, з ким зустрічалася сьогодні, – тисячі дітей по всій країні рятують, долають, допомагають… Їм випало надто багато, але вони демонструють, як можна з цим гідно жити. Та вони не діти війни – вони наші діти. І, впевнена, скоро залишать війну позаду лише як епізод свого довгого й повноцінного життя. І житимуть переможцями», – резюмувала пані Олена.

Олена Зеленська розповіла історії українських дітей, що пережили війну (фото) фото 1

Для цього заходу Олена Зеленська обрала бежеве вбрання з коміром і V-подібним вирізом, яке гармонійно поєднала з топом коричневого кольору. Зону талії жінки підкреслив шкіряний ремінець.

Нагадаємо, що перша леді України Олена Зеленська внесла невеликі корективи до свого образу.  Жінка оновила зачіску, прибравши довжину, та трохи змінила відтінок волосся. 

Додамо, що нещодавно перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті найбільшої в Україні дитячої зони на центральному вокзалі Києва.

Нагадаємо, що перша леді України Олена Зеленська на зустріч з українцями у Сеулі одягла стильну вишиту сорочку від українського бренду Gunia Project.

Раніше «Главком» писав, що Олена Зеленська в Кореї вигуляла три цікаві образи від українських дизайнерів.

Читайте також: Олена Зеленська виклала в мережу емоційний допис: На плечі випало забагато

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: