Тіна Кароль, Мілла Йовович і Віра Фарміга створили діджитал-сукню: знімали 2000 камер

Так виглядав процес оцифрування сукні
фото з відкритих джерел

Цифровий витвір мистецтва, а також сама сукня будуть продані з аукціону на користь України

У роковини вторгнення РФ в Україну чеська редакція видання Vogue ініціювала благодійний цифровий артпроєкт «Love letters to Ukraine». У ньому серед інших знаменитостей взяли участь співачка Тіна Кароль, а також світові зірки з українським корінням – акторки Віра Фарміга та Мілла Йовович.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Vogue Czechoslovakia (@vogueczechoslovakia)

Усі учасники проекту написали листи Україні, які перенесли на сукню від українського бренду Lever Couture. А вже вона стала цифровим об’єктом мистецтва, який продемонструвала Тіна Кароль. З такою ідеєю виступила дизайнерка всесвітньо бренду Lever Couture Леся Верлінгері. У її сукнях часто можна побачити найяскравіших світових зірок – Леді Гагу, Карді Бі, Гайді Клум, Міллу Йовович.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Milla Jovovich (@millajovovich)

Кутюрну діджитал-сукню створив знаменитий цифровий художник Олівер Латта, володар двох премій Emmy, за участі унікальної студії Volumetric DNE та Real Motion, де вбрання відзняли одночасно на 2000 камер.

До слова, українці теж  можуть надіслати свії листи любові на сайт www.lovelettertoukraine.org або у Instagram @lovelettertoukraine та стати частиною цієї ініціативи заради  миру. Цифровий витвір мистецтва, а також сама сукня згодом будуть продані з аукціону, а зібрані кошти будуть передані до фонду Олени Зеленської.

Читайте також: Акторка Ольга Атанасова випадково дізналася, що помер її батько – відомий актор

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: