Vogue опублікував фотографії з весілля колишнього Дженніфер Лопес з королевою краси

Це четвертий шлюб для Марка Ентоні
фото з відкритих джерел

На свято приїхали чимало зірок

Журнал Vogue опублікував фотографії з весілля 54-річного співака Марка Ентоні та 23-річної учасниці конкурсу «Міс Всесвіт» від Парагваю Наді Феррейри, яке відбулося в кінці січня. Нагадаємо, Марк Ентоні – колишній чоловік поп-діви Дженніфер Лопес, у колишнього подружжя – двоє дітей-підлітків.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Vogue (@voguemagazine)

Серед запрошених на пишну церемонію, що проходила в Музеї сучасного мистецтва в Майамі, було багато зіркових друзів пари. На свято приїхали чимало зірок – акторка Сальма Гаєк, колумбійський виконавець Малума, пуерторіканський співак Луїс Фонсі та багато інших. Ведучим весілля виступив мер Маямі Френсіс X. Суарес. Ні Дженніфер Лопес, ні їх дітей на весіллі не було. 

Це четвертий шлюб для Марка Ентоні. В 2000 році він одружився на колишній «Міс Всесвіт» Даянарі Торрес, від якої має двох синів. 2004 року артист зіграв весілля зі співачкою Дженніфер Лопес, з якою був разом сім років. У Ентоні та Джей Ло є двоє спільних дітей – 14-річні двійнята Емма та Макс. 2014 року виконавець повів під вінець Шеннон Де Ліму, втім 2016 пара розірвала шлюб.

Читайте також: Любитель Путіна Депардьє хитро пояснив, чому уникає розмов про війну в Україні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: