Знаменитий пес Патрон госпіталізований

Патрон: Михайло був задіяний під час цього жорстокого поводження з тваринами
фото з відкритих джерел

Чотирилапий сапер звернувся до українців з проханням

Найпопулярніший пес України Патрон разом зі своїм господарем, начальником частини піротехнічних робіт ГУ ДСНС України в Чернігівській області Михайлом Ілльовим опинилися в ветлікарні. Про це повідомляється на сторінці в соцмережі чотирилапого сапера.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Патрон 🧨 (@patron_dsns)

«Мене жорстоко схопили і тримали 10 людей. Я кричав: «Ні! Це моя кров! Я вам її не віддам!». Найгірше, що Михайло теж був задіяний під час цього жорстокого поводження з тваринами… Тримав мені рот, закривав очі, щоб я не бачив голку. А я бачив! Я все бачив і всіх запам‘ятав! Зі мною все гаразд, не враховуючи, що в мене взяли ціле відро крові. Я здоровий, але мушу планово проходити обстеження та здавати аналіз крові через свою роботу сапером. Я вдихаю речовини, які при накопиченні в організмі можуть завдати мені шкоди. Щоб цього не сталось, я під постійним наглядом людей і лікарів», – повідомив пес у дописі.

Крім того, пес Патрон звернувся до українців з проханням не забувати про тварин, про яких немає під час війни кому подбати.

«Тварини мають право на якісну медицину, отримати найкращі ліки і турботу. Кожна тварина, навіть хом‘ячки. Але у них немає коштів на це. Маю надію, ми зможемо разом їм допомогти», – «написав» пес.

Раніше «Главком» писав, що вийшов вже другий епізод мультсеріалу про знаменитого Патрона.

Читайте також: Блогер дотепно переозвучив Байдена на зустрічі з українськими політиками (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: