Акторка Ольга Атанасова випадково дізналася, що помер її батько – відомий актор

Атанасова про батька: Може, він хотів мені щось сказати
фото з відкритих джерел

Акторка каже, що про смерть тата їй не повідоміла його дружина через меркантильні причини

Українська акторка Ольга Атанасова, яка відома ролями в багатьох відомих серіалах, зізналася. що дізналася про смерть свого батька через два роки, як того не стало. Тато артистки – теж актор Анатолій Лукʼяненко.  Про це вона розповіла в інтервʼю блогерці Аліні Доротюк.

«Я дізналася, що помер мій тато. У нас не було з них близьких стосунків вже дуже давно. Я не знаю, що було б, якби мені зателефонували і сказали б, що це сталося вчора. Як мінімум, я б поїхала до нього. Але я дізналася про це не від людей, які жили з ним, а просто з друзями за кавою. Я дізналася, що він помер два роки тому», – розповіла Атанасова.

За словами Ольги, після розлучення з її мамою батько багато років прожив у шлюбі з іншою жінкою, яка навіть не зателефонувала їй, коли батька не стало: «Я б не хотіла наразі відбирати якесь майно, квартири. Судитися – це взагалі не про мене. Але просто повідомити... Так, я розумію, що я з ним не спілкувалася, не підтримувала стосунки. Я не знаю, з якими думками він йшов. Я не знаю, чи думав він про мене. Може, він хотів мені щось сказати. Ось ці меркантильні речі від жінки, яка була з ним... Я хочу з нею побачитися і запитати: «Невже ви так любите гроші і для вас немає нічого святого?» Одна квартира, в якій батько жив з нею. Але є й інша квартира, де прописані я та моя дочка Адель. Добре, що ця квартира не була приватизована. Якби вона була приватизована, мене взагалі могли б з неї просто виписати, і я б про це навіть не дізналася б».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: