Стало відомо, чому Брітні Спірс спішно продала свій розкішний особняк: причина здивує

Співачка вирішила розпрощатися з новим житлом
фото з відкритих джерел

В цьому будинку співачка почувала себе не у своїй тарілці, бо він дуже великий

Звільнившись від опіки батька, поп-зірка Брітні Спір вирішила позбавитися всього, що нагадує їй про минуле, і купила особняк, у якому планувала почати життя з чистого аркуша. Однак нещодавно співачка вирішила розпрощатися з новим житлом: не почувалася в ньому комфортно.

Будинок настільки не сподобався зірці, що вона пішла на поступку потенційному покупцю. Так маєток вартістю 12 мільйонів доларів вдалося продати лише за 10, пише Dirt. Благо Брітні таку втрату собі може дозволити.

В цьому особняку співачка почувала себе не у своїй тарілці: він дуже великий. Будинок знаходиться на ділянці площею тисячу квадратних метрів в районі Лос-Анджелеса Таузанд-Оукс. Усередині основної будівлі сім спалень і дев'ять ванних кімнат. Бонусом – власний кінотеатр на десять глядачів, домашній бар та спортзал. Крім того, неподалік є гостьовий будинок, гараж на п'ять машин, басейн і спа-зона.

Усім цим тепер володіє адвокат і відомий у вузьких колах інвестор у нерухомість Єзекіїль Тайсон-молодший. А Брітні Спірс разом із Семом Асгарі поки що мешкає у не менш розкішному будинку по сусідству, де почувається досить комфортно, щоб знімати на камеру свої гарячі танці.

Читайте також: На вила піднімуть. Задніпровський пояснив, чому москвичку Безрук не вирізали з «Будиночку на щастя»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: