На вила піднімуть. Задніпровський пояснив, чому москвичку Безрук не вирізали з «Будиночку на щастя»

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

П’ятий сезон серіалу, за словами актора, уже буде з новою артисткою

В середині лютого на Новому каналі стартував четвертий сезон популярного серіалу «Будиночок на щастя». Одну з головних ролей в картині грає українська акторка Галина Безрук, яка нині живе і працює в Москві. Актор Назар Задніпровський в інтерв'ю ютуб-каналу «Гончарова Подкаст» висловився про позицію колеги, з якою разом знімався в серіалі.

Ведуча Тетяна Гончаровала запитала в актора, чому Безрук не вирізали з серіалу. Задніпровський каже, що цей сезон знімали у вересні-листопаді 2021 року – ще до повномасштабного вторгнення Росії. А ось п’ятий сезон, за словами актора, уже буде з новою акторкою.

«Вже буде без Галі. Вона зробила вибір. У неї там чоловік, дочка. Четвертий сезон, який показують зараз, ми його закінчили на початку 2021. Коли почалася війна і Галя там залишилася, я все відразу зрозумів. Я писав їй, телефонував. Ну, що буде з четвертим сезоном? Це ж гайки! Ну, нас же на вила просто піднімуть. Сказали, що все, що було знято до війни, воно ще пройде. Нині все переписуватиметься, змінюватиметься. Галя зробила свій вибір, вона далі не знімається. Те, що зараз показують, воно зняте українською, нікого не переозвучували. Вирізати акторку складно, у неї головна роль. Галя відписалася нам у групу, що все… У неї сім'я, чоловік. Не мені судити. Наприклад, Катя Кузнєцова свій вибір зробила, що вона за Україну. Вони нормально у Москві зайшли. Одна обрала одне, а друга інше», – відповів Задніпровський.

Раніше «Главком» повідомляв, що колега Галини Безрук по серіалу «Будиночок на щастя», актриса Віталіна Біблів натякнула в інтерв'ю, що говорити відкрито про події в Україні Безрук заважають обставини: «Ми у добрих стосунках. У неї тут родичі. Ситуація непроста. Знаєте, до багатьох там можуть прийти додому і погрожувати, наприклад, тим, що заберуть дитину. Це якраз її ситуація», – наголосила Віталіна.

Тим часом телеведуча  телеведуча Катерина Осадча на своїй сторінці в соцмережі заявила, що таких українців, як Галина Безрук, потрібно позбавляти паспорта нашої країни.

Читайте також: Був у секті. Дружина Віктора Павлика оприлюднила темні факти з його минулого

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: