Відомій голлівудській акторці заборонили відвідувати Діснейленд з кумедної причини

Акторка зробила камінг-аут у червні минулого року, показавши знімок із коханою
фото з відкритих джерел

Ребел Вілсон зробила фото в секретному туалеті Діснейленду

Голлівудська акторка Ребел Вілсон освідчилась коханій, дизайнерці Рамоні Агрумі у знаменитому парку розваг Діснейленді. Однак вона порушила правила закладу, і тепер їй заборонили відвідувати тематичний парк. Про це пише видання Daily Mail.

«Я скажу, що мені заборонили відвідувати Діснейленд на 30 днів», – оголосила Ребел Уілсон в епізоді The Daily Show. Заборона пов'язана не з відносинами Ребел та Рамони, а з порушенням правила парку.

«Я зробила фото в секретному туалеті в Діснейленді, що заборонено в Діснейленді, і мене офіційно забанили на 30 днів, – каже Ребел. – Вони подзвонили мені і сказали: Бунтарка, які 30 днів ти не хочеш відвідувати Діснейленд? Можливо ти поїхала зніматися у фільмі або щось таке? І я сказала: Ой, червень підійде».

Ребел розповіла на про те, що перед тим, як зробити пропозицію Рамоне в Діснейленді, вона попросила дозволу у генерального директора компанії Уолта Діснея Боба Айгера: «Він великий бос, і я подумала: ну, якщо він скаже «так», значить, я маю зробити пропозицію того дня в Діснейленді» .

Ребел Вілсон 42 роки. Вона зробила камінг-аут у червні минулого року, показавши знімок із коханою. У листопаді Ребела повідомила шанувальникам, що стала мамою, дитину акторці народила сурогатна мама. Вілсон відома як акторка, ролями у фільмах «Весільний розгром», «Чого чекати, коли чекаєш на дитину», «Удар блискавки», «Ідеальний голос», «Холостячки».

Читайте також: 76-річна Шер у прозорому топі блиснула декольте

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: