Сюрприз від захисника Азовсталі Діанова та сльози на сцені. Полякова дала концерти в Києві

Полякова та Михайло Діанов
Фото: прес-служба

Усі популярні російськомовні хіти Полякової перекладені на українську

У столичному КВЦ «Парковий» відбулося два великих сольних виступи співачки Олі Полякової, на якому була представлена нова програма з повністю українськими піснями, що отримала назву «Все буде добре».

Обидва концерти пройшли та мали благодійний характер – частина коштів від прибутку піде на пікап для військових під Бахмут у 3й Прикордонний загін 1й ВПС в/ч 9938 та на цільову допомогу внутрішньо переміщеним особам, яким допомагає громадська організація «ВПО України».

Першими оновлений репертуар співачки побачили військові, медики, волонтери та працівники ДСНС, для яких вхід на денний концерт був безкоштовним. Виконавши першу пісню зі своєї програми, Оля розплакалася: пояснила, що щаслива знову співати в Україні та для українців. Усі свої популярні російськомовні хіти Полякової були не лише перекладені, а й трансформувалися, як музично, так і ідейно. Серед них фірмові «Шльопки». Автором нового тексту став популярний поет, телеведучий, а тепер захисник України у лавах ЗСУ Петро Мага.

Серед нових треків особливої уваги заслуговує композиція «Тримай її», присвяченій медикині Оксані Баландіній, що втратила кінцівки під час обстрілу, та її чоловіку. Особиста історія дівчини настільки вразила співачку, що Оля вирішила заспівати про неї в пісні. Партію скрипки до «Тримай мене» виконав військовий скрипаль Мойсей Бондаренко, який відомий своєю грою на музичному інструменті в гарячих точках.

Сюрпризом для глядачів став вихід на сцену легендарного морпіха та захисника Маріуполя Михайла Діанова, який подякував кожному українцю за щоденну працю, відданість та підтримку української армії, а також порадував співачку особистим подарунком – лялькою-копією співачки, яку створила мама військового.  

Нова програма «Все буде добре» стане основою для всеукраїнського туру Олі Полякової, який вже стартує з концертів в Дніпрі та Кам‘янському 11 та 12 березня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: